Jeg elsker våren!

Categories Foto




For meg er våren det som gjør den kalde vinteren overkommelig, våren er en ny start, våren bringer med seg håp, farger og nytt liv.

~Hva forbinder du med våren?

48 kommentarer

48 thoughts on “Jeg elsker våren!

  1. Jeg har valg ut en som har vunnet den første vurderinga se om det ble deg på bloggen min nå 🙂 Om det ikke ble deg så ikke fortvil jeg skal ha flere vurderinger!

  2. Kjempefine bilder, det er alltid noe med fargetonene i bildene dine som gjør de magiske. Jo, jeg forbinder med våren ja, det skal jeg si deg: Pollen, nysing, rennende øyne og snufsing. Ha ha! Ha ha en god dag!

  3. Så kjempeflotte bilder. Jeg forbinder våren med mindre klær,lengre kvelder ute, bålkos og grilling. Lange turer i skogen, båturer og fisking.Den deilige duften av de første vårblomstene. Våren, for en fantastisk tid på året!

  4. Jeg tenker at våren er den vakreste, det er favoritt-årstiden. Den ligger der ubrukt, og etter den kommmer sommeren også, og derfor er den all forventningen puttet i ett. Våren er frisk, ikke FOR varm eller kald.Våren er håp og liv og alt som spirer og gror. Ja- våren er bare best!! 🙂

  5. Utrolig fine bilder! Du selv som har tatt det? 🙂 har du et eget innlegg om hvordan du gjør det? Kamera instillinger, photoshop osv? 🙂 Super flink er du!

  6. Nydelige bilder 🙂 Jeg ser på våren som en tid for mirakel, det spirer, gror og alt har fått nytt liv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *