Image and video hosting by TinyPic IselinRenee - hits

Hvordan forhindre å bli hacket på instagram

I det siste er det mange som har fått sine kontoer på instagram hacket. Hackerne er spesielt aktive på fredagskveldene, dette fordi man ikke kan få hjelp av Instagram før helgen er over. I mellomtiden krever de penger for at du skal få kontoen tilbake, og mange blir så nervøse av ventetiden at de derfor heller betaler summen.

Det er selvfølgelig ingen 100 % sikker måte å beskytte seg fra hackerne på, men det finnes enkelte ting man kan gjøre for å minske risikoen. I det siste har hackerne brukt andre apper som en inngang til profilene våre. Det er nemlig slik at en del apper trenger tilgang til instagram for å fungere (feks webstagram, unum eller apper som gir analytisk informasjon). Ikke alle har slike apper på mobilen, men det kan likevel være greit å sjekke. Jeg ble faktisk overrasket selv over hvilke apper jeg hadde som krevet tilgang til min instagram.

Fremgangsmåte

1. Logg inn på din konto via www.instagram.com

2. Når du logger inn så kommer du direkte til newsfeeden, gå til profilen din ved å trykke på denne knappen


3. Trykk deretter på denne knappen

4. Velg "Authorized Apps"

5. Der står listen over alle appene som har tilgang til din instagram. Jeg har ingen der lenger da jeg slettet alle for å være på den sikre siden. Dere velger såklart selv hvilke dere vil fjerne, men det er altså lettere for hackere å ta over kontoen din via disse appene.

~Håper innlegget var til hjelp

 

Helgens Instagram Stories


Og så fort var helgen over hehe. Selv har jeg ikke fått gjort så veldig mye, helgen har gått til jobbing og filmkvelder med popcorn <3

~Hva har dere gjort i helgen?

5 tips for flere følgere på instagram

 

Ikke ha en privat konto
Dette punktet er kanskje veldig simpelt, men det er ofte lett å glemme. Dersom man ønsker flere aktive følgere er det viktig å gjøre profilen åpen for alle, ellers får man automatisk færre følgere og likes.

 

 

Lik og kommenter hos andre med samme tema som deg
Mange har et tema på instagram, feks mote, sminke, trening, kosthold, fotografi osv. Har du en konto som handler om sminke, så søk på relevante hashtags for å finne kontoer med samme interesse. Da er det større sannsynlighet for at de vil like og følge tilbake.

 

 

Bruk relevante hashtags
Hashtags gir mange likes, prøv å finne noen som passer temaet til bildet ditt. Det finnes også egne tags for å få mer aktivitet, feks #followforfollow, #likesforlikes osv. Husk å skrive inn hashtags i teksten før du publiserer bildet, dersom du legger de til i kommentar etterpå vil ikke bildet ditt vises på de aktuelle hashtagsene. Ikke fortvil, man kan slette hashtags etterpå uten å måtte slette bildet.

 


 

Gi tilbake det du får
Hvis noen liker bildene dine, kommenterer eller følger deg så gjør dette gjerne tilbake. Slik kan man få faste og aktive følgere. Men ikke følg og fjern dem med engang de følger tilbake, det gir følgere på kort sikt men gir ikke et positivt inntrykk av deg og kontoen din.

 


 

Post strategisk
Det å vite hva man skal poste og når har mye å si for antall likes per bilde og også antall nye følgere per post. Tidspunktet har mye å si, det er ikke sikkert du får like mye respons dersom du poster midt på natta i forhold til ettermiddagen. Et eksakt tidspunkt kan jeg ikke gi, det kommer an på hvilke land følgerne dine er fra. Følg gjerne litt med på når du får flere likes, se om det er noen likheter med tidspunkt eller type post. Det finnes også apper som finner dine beste tider å poste på. Søndager er også ofte en dag da folk slapper av og sjekker sosiale medier mer enn ellers i uken. Ønsker du mer aktivitet fra følgerne dine kan du også poste spørsmål under bildet ditt som folk kan svare på.

~Vil dere ha flere slike innlegg? 

 

Instagram Pod


Som jeg nevne tidligere så vurderte jeg å lage en instagram pod, og nå er den oppe og går! Vi er en liten gruppe i en chat som nå liker hverandres bilder, kommenterer og følger hverandre. Dette er en fin måte å bygge opp din instagram konto og samtidig få nye venner. Har du lyst til å være med? Legg igjen instagram navnet deres i kommentarfeltet, så legger jeg dere til. Det er ikke så komplisert som det kanskje virker, og det går an å se hvordan de andre gjør det dersom du er usikker. Ikke nøl med å bli med hvis du vil, her lærer man etter hvert. Du er hjertelig velkommen uansett antall følgere du har fra før av.
 

 
 
 
 

 

Instagram
Følg meg gjerne HER


I det siste har instagram kommet med oppdateringer som gjør at bildene som får flest likes kjappest kommer øverst i newsfeeden, mens de andre blir dyttet nedover. Det fører til at mange ikke får med seg disse bildene, og antall likes per bilde vil droppe drastisk med mindre man har aktive følgere. Derfor har jeg vurdert å starte en instagram pod, en gruppe der vi alle følger hverandre, liker og kommenterer på bildene til hverandre. På den måten forsvinner ikke bildene våre helt, og vi kan støtte og løfte hverandre fremover. Dette vil skje via en gruppechat på instagram.

~Er dette noe dere ville vært interessert i? Legg gjerne igjen navnet på din instagram, så legger jeg dere til dersom det er stor nok interesse