5 tips for flere følgere på instagram

Categories Instagram

 

Ikke ha en privat konto
Dette punktet er kanskje veldig simpelt, men det er ofte lett å glemme. Dersom man ønsker flere aktive følgere er det viktig å gjøre profilen åpen for alle, ellers får man automatisk færre følgere og likes.

 

 

Lik og kommenter hos andre med samme tema som deg
Mange har et tema på instagram, feks mote, sminke, trening, kosthold, fotografi osv. Har du en konto som handler om sminke, så søk på relevante hashtags for å finne kontoer med samme interesse. Da er det større sannsynlighet for at de vil like og følge tilbake.

 

 

Bruk relevante hashtags
Hashtags gir mange likes, prøv å finne noen som passer temaet til bildet ditt. Det finnes også egne tags for å få mer aktivitet, feks #followforfollow, #likesforlikes osv. Husk å skrive inn hashtags i teksten før du publiserer bildet, dersom du legger de til i kommentar etterpå vil ikke bildet ditt vises på de aktuelle hashtagsene. Ikke fortvil, man kan slette hashtags etterpå uten å måtte slette bildet.

 


 

Gi tilbake det du får
Hvis noen liker bildene dine, kommenterer eller følger deg så gjør dette gjerne tilbake. Slik kan man få faste og aktive følgere. Men ikke følg og fjern dem med engang de følger tilbake, det gir følgere på kort sikt men gir ikke et positivt inntrykk av deg og kontoen din.

 


 

Post strategisk
Det å vite hva man skal poste og når har mye å si for antall likes per bilde og også antall nye følgere per post. Tidspunktet har mye å si, det er ikke sikkert du får like mye respons dersom du poster midt på natta i forhold til ettermiddagen. Et eksakt tidspunkt kan jeg ikke gi, det kommer an på hvilke land følgerne dine er fra. Følg gjerne litt med på når du får flere likes, se om det er noen likheter med tidspunkt eller type post. Det finnes også apper som finner dine beste tider å poste på. Søndager er også ofte en dag da folk slapper av og sjekker sosiale medier mer enn ellers i uken. Ønsker du mer aktivitet fra følgerne dine kan du også poste spørsmål under bildet ditt som folk kan svare på.

~Vil dere ha flere slike innlegg?

 

 

29 kommentarer

29 thoughts on “5 tips for flere følgere på instagram

  1. Bra tips , jeg er ikke opptatt av mange følgere..men liker å beholde de faste jeg har.. syns du har flotte bilder på instagram og blogg :)) Inspirasjonsinnlegg med tips er alltid fint <3

  2. veldig bra tips! Jeg føler jeg må ha privat bruker for det er så mange som jeg ikke har lyst til å gi tilgang til min profil, men jeg klarer meg med de følgerne jeg har så 😀

  3. Flotte og gode tips dette her! ^^
    Hehe, nå kom jeg forresten på noe.. Mens jeg satt på do i går oppdaget jeg at lillesøstra mi har litt flere følgere enn jeg har, enn så lenge. Det likte ikke egoet mitt så veldig xD
    Og yes, ja takk til flere slike tips-innlegg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *