Linus

Categories Foto


Dette bildet ble tatt i 2012 med mitt forrige kamera. Det var mye sol og bildet ble tatt i full fart, ikke mye planlegging med andre ord. 
Men syns han var så søt, så valgte å dele det med dere likevel. 

 

 

#foto #sommer #fotografi

Follow on Bloglovin


Må bare si hvor mye jeg setter pris på kommentarene deres! Jeg har utrolig dårlig selvtillit når det gjeldet det meste, så det å få så mange positive tilbakemeldinger er veldig koselig.
 
I år har jeg virkelig lyst til å forbedre meg masse innenfor fotografi, det har liksom blitt så lite av det i det siste fordi jeg har null overskudd. Jeg tar fortsatt en del bilder på jobben, men ikke noe ellers. Jobber forresten på Fretex sin netthandel dersom noen lurer, fotograferer klær, sko osv som skal ut for salg. Kanskje jeg kan vise dere noen av bildene/klærne en gang hvis det er interesse for det? 

Fotografi kan jo jobbes med på mange måter, men det viktigste er jo faktisk å ta massevis av bilder. Jeg har et par prosjekter som kanskje skal begynnes på snart, og vurderer også å begynne på kurs eller lignende. I tillegg er jeg veldig fristet til å kjøpe drømmelinsa, nemlig en Canon EF 50mm 1.2.
Uansett hva som skjer så gleder jeg meg til å fylle opp hardisken med mange nye bilder i år!

 

 

 

 

Follow on Bloglovin

 

 

#foto #natur