Månedens innlegg

September startet med et innlegg om målene for den nye måneden


Og noen blomstrende bilder


Solhatten var virkelig vakker


Jeg delte også et selvportrett

Og mine nyeste kjøp fra et loppemarked


Før jeg gikk igjennom nyttårsforsettene for tredje kvartal

 

Mål for måneden
1. Blogge igjen.
2. Ta bilder av høstens farger. 
3. Ha et mindre forbruk. 
4. Organisere fryser, kjøleskap og kjøkkenskap. 
5. Bake eplekake. 
6. Øve på keyboardet. 
7. Feire høsttakkefest. 
8. Nå 19.5k følgere på instagram.
9. Oppdatere bullet journalen. 
10. Gå gjennom nyttårsforsettene.

 

Filmer sett
Utøya 22. juli PosterHereditary PosterShut In PosterJurassic World: Fallen Kingdom PosterThe Wolf of Wall Street PosterThe Invisible Guest PosterThe Lodgers PosterThe Crucifixion PosterHalf Light PosterJohnny Frank Garrett's Last Word Poster

 

 

Bøker lest
"Farlig besettelse" av Joanne Fluke"Speil, speil på veggen der" av Diana Henstell"Fedrenes synder" av John Farris"Dukken" av Josh WebsterBilderesultat for the breaker book
"Hvem vokter Annie?" av William Katz"Djevelens belønning" av Jay Anson"Fullmåne" av Kenneth McKenney"Ondt blod - Casino Grøsser 115" av Patricia WallaceBilderesultat for prosessen av franz kafka

 


~Jeg håper dere har hatt en fin september

Spise sunnere
Når jeg sammenligner med i fjor så har det blitt mye bedre, selv om det fortsatt er ting jeg ønsker å forbedre. Men alt i alt så føler jeg målet er nådd, så da gjelder det bare å fortsette sånn de siste månedene av året.

 

Nå 20 000 følgere på Instagram
Dette punktet har jeg akkurat nådd! Så da blir de resterende månedene av året brukt til å jobbe med neste års mål, nemlig 25k. Det er jo enda flere enn jeg skulle øke med dette året, så da er det jo greit å ha tjuvstartet litt allerede.

 

Begynne med fotooppdrag
Dette har jeg ikke klart enda. Jeg har øvd meg på portretter sammen med kjæresten min, men utenom dette har jeg ikke jobbet med dette punktet noe særlig i det hele tatt. Jeg er litt skuffet over meg selv, men samtidig vet jeg at det har skjedd så mange ting dette året som har gjort det hele for vanskelig. Sånn er det noen ganger, man kan ikke få til alt.

 

Være mer aktiv i hverdagen
Dette målet har heller ikke vært så vellykket tror jeg, men jeg prøver å være litt bevisst på det innimellom hvert fall.

 

Spare mer penger enn i fjor
Her har jeg egentlig gitt opp, ettersom jeg nå kun har en veldig liten inntekt. Jeg prøver fortsatt å spare så mye jeg kan, men det er umulig å spare noe særlig når budsjettet er så stramt.

Være mer sosial
Enda et punkt jeg dessverre ikke har klart å gjennomføre. Men jeg prøver i det minste å bli litt flinkere til å sende folk en melding i ny og ne, det er vel bedre enn ingenting antar jeg.

 

Kutte ned på medisiner
Dette har jeg klart å fullføre. Dessverre er jeg ikke helt fri for medisiner, men jeg har trappet ned en god del. Den ene medisinen ble jeg faktisk kvitt en liten periode, men ble mye verre og måtte innse at enkelte ting kan ikke kuttes helt ut enda. Jeg vil bare poengtere at dette ikke er et punkt jeg vil anbefale noen å gjøre på egenhånd, det er alltid viktig å få oppfølging hvis man vurderer å kutte ned på medisiner!

 

Vise mer kjærlighet
Jeg håper det i hvert fall?

 

Bli mer organisert
Akkurat nå er jeg inne i den merkelige fasen ved rydding hvor alt blir mer rotete, har dere opplevd det? 😉 Jeg drar frem og styrer og organiserer, men i prosessen ser det ganske kaotisk ut. Jeg har i hvert fall kommet et stykke på vei. Bullet journalen er derimot falt litt ut, selv om jeg syns det var veldig morsomt å holde på med.

 

Finne ut hva det er som gjør at jeg er utslitt hele tiden
Dette året har jeg kommet mye lenger med dette punktet enn jeg har gjort på mange år, og selv om jeg kanskje ikke er 100 % i mål så var det hvert fall godt å møte en spesialist som hadde full forståelse og fant ut av en stor del av problemet.

 

~Åssen går det med deres nyttårsforsetter?


 

 

 


Denne lørdagen var jeg på årets første (men forhåpentligvis ikke siste) loppemarked

Til tross for dårlig plass i bokhylla fant jeg likevel noen bøker som fikk være med hjem

Det var blant annet bøker om zombier og vampyrer

Og en parodi skrevet av noen som tydeligvis har gått lei av Ringenes Herre

Jeg fikk også med meg en kokebok av flinke Kristine Weber som har mange fantastiske oppskrifter jeg gleder meg til å prøve

I tillegg fant jeg én av pensumbøkene på et nettstudie jeg har vurdert å ta, kanskje det var et tegn?

Jeg fant også bøkene om den udødelige Nicholas Flamel, en alkymist som skal ha klart å lage de vises sten 

Er det rart at det meste jeg har av kunnskap på dette området er fra Harry Potter?

Uansett ble også disse fine bøkene med meg hjem, og jeg gleder meg til å begynne lesingen

Hvor flotte er ikke coverene?

Det synes ikke så godt på bildene, men de glinser vakkert i gull

Jeg kjøpte også et fotoalbum til bildene mine. I virkeligheten er rosafargen nydelig

~Liker dere å dra på loppemarked?

1. Blogge igjen. Jeg har ikke orket å blogge på en stund, men selv om ting ikke har blitt bedre så skal jeg prøve å få det til likevel. Det gir meg jo vanligvis mye glede <3

 

2. Ta bilder av høstens farger. Høsten er rett rundt hjørnet, og med den kommer alle de vakre fargene. Det gir ny inspirasjon for bilder, så jeg skal prøve å få tatt meg en tur ut med kameraet. 

 

3. Ha et mindre forbruk. Jeg har en dårlig økonomi for tiden, og har egentlig brukt for mye penger. De siste månedene har jeg gått i minus, og det burde jeg ikke fortsette med. Så et mål for måneden blir derfor å redusere forbruket mitt.

 

4. Organisere fryser, kjøleskap og kjøkkenskap. Det er kjekt å organisere litt på kjøkkenet med jevne mellomrom, slik at jeg vet hva jeg har og ikke har. Det reduserer også matsvinnet og hjelper meg med å ikke kjøpe inn mer enn hva jeg trenger. 

 

5. Bake eplekake. Høsten er tiden for epler, og hva passer vel bedre enn å lage en saftig eplekake? Dersom det blir vellykket kommer oppskriften på bloggen. Jeg har allerede en oppskrift på sukkerfri og glutenfri eplekake laget med en kakemix på bloggen HER dersom noen er interessert i en rask og enkel løsning. 

6. Øve på keyboardet. Jeg fikk låne et keyboard av Benjamin, og lærte meg en sang via youtube. Etter det har keyboardet stått og støvet ned, så denne måneden skal jeg ta det frem og øve litt igjen. 

 

7. Feire høsttakkefest. Vi har aldri feiret høsttakkefest før, men jeg syns det virker som en veldig fin og koselig tradisjon. Jeg har ikke noe forhold til feiringen utenom den amerikanske (thanksgiving) som blir vist i filmer og tv-serier, så jeg vet ikke hvordan den norske egentlig skal feires. Er det noen av dere som feirer høsttakkefest og har noen tips til meg?

 

8. Nå 19.5k følgere på instagram. Dette er ikke et viktig punkt, men det gir meg i hvert fall inspirasjon og motivasjon når det gjelder fotografering. Målet var å nå 20k innen året var omme, og det begynner å nærme seg. Derfor vil jeg prøve å nå 19.5k denne måneden, slik at jeg har større sjanse for å klare nyttårsforsettet mitt.

 

9. Oppdatere bullet journalen. Jeg har ikke skrevet i bullet journalen min på lenge, det er ikke så lett å skrive når man har det vanskelig synes jeg. Men jeg lovte jo meg selv å bli mer organisert og å bruke bullet journalen, så derfor skal jeg prøve å få oppdatert den så godt jeg kan. 

 

10. Gå gjennom nyttårsforsettene. Vi nærmer oss tredje kvartal av året, og da er det på tide å gå gjennom nyttårsforsettene slik at jeg kan se hvordan jeg ligger an.

 

~Har du noen mål for september?