17. mai i år ble feiret med masse god is. Den sukkerfrie med hvit sjokolade og jordbær er fantastisk god, og selges på Esso og Narvesen (løp og kjøp!). De har også flere typer, jeg har nesten smakt alle sammen og liker de veldig godt. Jeg tok ikke bilder av alle, men kanskje det kommer etter hvert. Smoothie isen er kjøpt på Meny (i en pakke), den er også sukkerfri og inneholder kun frukt.  Jeg tror det ble hele 4-5 iser den dagen, og jeg kan ikke si annet enn at jeg ikke angrer på noen ting hihi.

~Hadde dere en fin 17. mai? Og hvor mange is spiste dere?

Jeg fikk ikke vært ute og tatt bilder av hverken tog eller bunader i år, så derfor tenkte jeg å live opp litt her på bloggen med noen gamle bilder i stedet. Feiringen min bestod av god mat og så klart is, masse is! Jeg fikk tatt noen bilder av det også, så kanskje de kommer senere.

~Håper alle har hatt en fin feiring

1. Feire bursdagen min. Jeg har bursdag denne måneden, så da blir det vel litt sukkerfri bløtkake (oppskrift HER).

2. Feire 17. mai. Dette er vel kanskje et punkt for mange denne måneden. Vi pleier ofte å grille på 17. mai, men jeg vet ikke helt hvordan det blir i år. Men på en eller annen måte skal jeg få feiret det uansett.

3. Dra på vegetarfestivalen. I fjor klarte jeg ikke å dra dit, og jeg er veldig usikker på om jeg klarer å reise dit i år heller. Men jeg setter det opp som et punkt likevel, så får jeg se hva som skjer.

4. Levere sko til MillionsMissing. I Oslo den 12. mai skal det være en aksjon for ME-syke som heter MillionsMissing. Aksjonen er for å synliggjøre alle pasientene som mangler fra samfunnet, gi økt bevissthet om ME og å vise at vi ønsker mer penger til forskning på sykdommen. Dersom man er for syk til å delta kan man sende inn skoene sine, slik at de under protesten blir satt utenfor Stortinget og på denne måten er med på å synliggjøre hvor mange som er for syke til å delta. Dersom noen ønsker mer informasjon, så kan dere klikke dere inn HER

5. Spille mer piano. Jeg har satt meg litt fast i en sang og har mistet motivasjonen, så enten skal jeg fortsette på den eller hoppe til en ny en frem til jeg orker å begynne på den igjen.
6.Bruke mindre penger. Økonomien min er ikke den beste for tiden ettersom jeg har mistet AAP, så derfor må jeg være mye mer forsiktig med hva jeg bruker penger på.

7. Fotografere mer. Jeg elsker å ta bilder om våren, det er så mange fine blomster som springer ut da. Aller helst ville jeg øvd meg på portretter foran disse fine blomstene, men jeg har ikke så mange å ta bilder av, så da får jeg nøye meg med kun blomstene for denne gangen. De er i det minste utrolig vakre.

8. Nå 24k følgere på Instagram. Målet for året er 25k, og jeg håper på å nå 24k denne måneden.

9. Vårrengjøring. Våren er vel også tiden for å rydde og vaske litt, noe soverommet mitt sårt trenger. Jeg ryddet litt forrige måned også, men det er mye som gjenstår før jeg er fornøyd.

10. Fullføre behandlingen i Asker. I mai har jeg vært under behandling i tre måneder, og er derfor ferdig. Vi ble enige om at jeg trenger enda tre måneder med behandling, men da skal det meste foregå hjemme slik at jeg slipper å reise så mye. Jeg er vel teknisk sett ikke ferdig der da, men jeg er i hvert fall ferdig med det meste av reisingen og de opprinnelige tre månendene jeg skulle være der.

 

~Har dere noen planer for mai?


Det er 1. mai i dag, arbeidernes dag. Jeg orket ikke å gå i tog eller være i byen sammen med alle, så derfor feirer vi på bloggen med noen gamle arkivbilder i stedet. Dagen min ble tilbragt på diverse hagesentere før vi dro hjem for å plante litt i hagen. Jeg tok en del bilder av blomster i dag, er det noen som vil se?