Månedens innlegg

Mai startet med målene for måneden

Før jeg delte noen bilder av plantelivet i hagen

Så var det tid for himmelsprett

Og jeg hadde en spørsmålsrunde på bloggen, trykk på bildet hvis du har noen spørsmål du lurer på

Før måneden ble avsluttet med litt vannmelon

 

 

5 positive ting
1. Det har vært veldig fint vær
2. Det har begynt en ny sesong av “90 days to wed”, my guilty pleasure
3. Jeg har prøvd litt nytt på matfronten
4. Det ble litt sykepenger fra NAV denne måneden
5. Jeg har sett en del dokumentarer

 

Mål for måneden
1. Dra på alle timeavtalene mine
2. Sende en klage til NAV
3. Feire bursdagen min
4. Feire 17. mai
5. Dra på Vegetarfestivalen
6. Følge et mye strengere budsjett
7. Lage årets første smoothie bowl
8. Ta bilder av kirsebærtrærne
9. Vårrengjøring
10. Gjøre noe koselig i pinsen

 

Filmer sett
Kevin James: Never Don't Give Up PosterThe Darkest Dawn PosterThe Week Of PosterTesla PosterCold Case JFK PosterNazi Concentration and Prison Camps PosterCaptive for 18 Years: The Jaycee Lee Story PosterTwinsters PosterEvery Second Counts: The Story of the 2008 CrossFit Games PosterBilderesultat for nova why sharks attack

 

 

Bøker lest
Bilderesultat for the nostradamus propheciesBilderesultat for vann til elefantene vokBilderesultat for nostradamus profetier
Bilderesultat for kakerlakkene bokBilderesultat for djevelmasken

 

~Håper dere har hatt en fin mai <3

1. Dra på alle timeavtalene mine. Jeg har flere timeavtaler denne måneden, både hos legen og på sykehuset. Jeg gruer meg utrolig mye til det, så det blir nok det verste punktet denne måneden!
2. Sende en klage til NAV. I slutten av april mistet jeg pengene mine fra NAV, så i mai blir jeg nødt til å sette meg ned og formulere en klage.
3. Feire bursdagen min. Oppi det hele har jeg også bursdag! Jeg tror ikke det blir noen voldsom feiring i år, det blir nok bare litt ekstra god mat og å se en film eller to, men det er jo hyggelig det også.
4. Feire 17. mai. Dette punktet er jeg kanskje ikke alene om? Jeg håper ting går såpass bra at jeg kan være med å feire litt.
5. Dra på Vegetarfestivalen. De siste årene har jeg alltid dratt på Vegetarfestivalen, det har blitt en tradisjon i mai. Dessverre er det gjort mye endringer med arrangementet i år, og derfor vet jeg ikke om jeg klarer å være der. Men jeg har lyst til å finne en løsning, så jeg putter den med i listen her likevel.

6. Følge et mye strengere budsjett. Uten AAP blir det ikke store inntekten, så utgiftene må drastisk ned fra nå av
7. Lage årets første smoothie bowl. Det begynner å bli varmere ute, og hva passer vel bedre enn en deilig smoothie i varmen?
8. Ta bilder av kirsebærtrærne. Vanligvis springer disse ut i april, men våren har vært sen i år. Dette er et skikkelig vårtegn for meg, utrolig vakre trær som gjør at det klør i fotofingrene!
9. Vårrengjøring. Det er vår og tid for opprydding og rengjøring. Det trengs i skuffer og skap hjemme, og kanskje litt på soverommet også?
10. Gjøre noe koselig i pinsen. Det nærmer seg også pinsen, og da kan det jo være koselig å finne på noe fint <3

 ~Har dere noen planer for mai?