Hils på Gresskåre den femte! Man vet det er karantene når en har over 900 bilder fra Halloween, og alle er av gresskarlyktene… Håper dere ikke går lei, for det skorter litt på andre motiver i disse tider. Bildene ble tatt i skumringen mens jeg ventet på mørket.

~Hva gjorde dere på Halloween?

En stund før Halloween fant jeg tyrkisk honningmelon på butikken, og tenkte at det hadde vært morsomt å prøve å lage en litt annerledes pynt i år. Tradisjonen tro måtte jeg også ha en vanlig gresskarlykt, og dere skal få hilse på Gresskåre den Femte senere, men i mellomtiden: Hils på hans tyrkiske adoptivsønn, Gresskåre jr!

 1. Begynne på julegavene. Jeg liker å handle julegaver, og begynner derfor litt tidligere slik at jeg kan nyte det i stedet for å stresse.
  2. Sette opp en innkjøpsliste til black friday. Hvert år planlegger jeg innkjøpene jeg skal gjøre på black friday. Som regel finner jeg ut en del julegaver på forhånd, og jeg venter ofte til black friday før jeg kjøper nye ting jeg trenger. Ny printer skulle jeg hatt da jeg måtte levere tilbake den forrige i januar, men jeg har altså ventet helt til nå i håp om at den kommer på tilbud. Prisguiden + prisjakt er også kjekt å sjekke, for der får man varsler og kan se åssen prisene har endret seg over tid for å unngå å bli lurt. For flere black friday tips se HER
  3. Planlegge julebaksten. Koos <3
  4. Se på V for Vendetta. Tradisjon hver 5. november, men selv om jeg ikke rakk det på dagen så skal jeg prøve å få sett den i løpet av måneden.
  5. Fortsette med 10 om dagen. I oktober prøvde jeg meg på 10 om dagen av frukt og grønnsaker, og dette vil jeg fortsette med denne måneden også.
  6. Begynne planleggingen av det nye året. Fordi jeg liker å planlegge i god tid.
  7. Redigere bildene fra Halloween. Jeg har nesten 1000 uredigerte bilder, og alle er av gresskarene mine😂
  8. Få fikset et nytt bankkort. Det kan være kjekt med en egen konto for netthandel, siden det virker som korona har kommet for å bli en stund.
  9. Ta en back up av pc’n. Dere vet, så ikke alle gresskar-bildene mine forsvinner😂
  10. Prøve å finne noe til å behandle den allergiske reaksjonen i hodebunnen. Fordi hodebunnen min fortsatt er ødelagt etter en frisørsjampo jeg prøvde for 2 år siden… Mistet også omtrent halvparten av håret, og har ikke turt å farge etterveksten etterpå heller.