1. Feire morsdag. I februar er det morsdag, så jeg tenkte å kjøpe en liten oppmerksomhet til mamma.
2. Feire valentines day. Det er også valentines denne måneden, som må feires med litt god mat og kanskje en film.
3. Nå unit 137 på spansk DuoLingo. Det går tregt fremover med læringen, men jeg gjør i hvert fall litt hver dag.
4. Oppnå 46k følgere på Instagram. Målet er 50k i år, så i februar vil jeg prøve å nå 46k.
5. Ta en backup av harddisken. Dette skulle jeg gjort i januar, så da får jeg gjøre det denne måneden i stedet.
6. Gå en tur med kameraet. Rett og slett fordi kameraet nesten ikke blir med ut på vinteren, og jeg sjeldent tar vinteraktige bilder.
7. Prøve en ny vegansk oppskrift. Jeg har lyst til å bli flinkere til å lage mat, i tillegg til å ha en del go-to retter som både er sunt og enkelt.
8. Donere bøker. På Magasinet i Drammen kan man donere bøker til et slags mini-bibliotek, og ettersom jeg har altfor mange bøker enn det jeg har plass til så tenkte jeg å donere bort noen.
9. Dra til tannlegen. Fortanna mi har knekt litt, så jeg må prøve å komme meg til tannlegen snart. 
10. Rydde i filene på pcen. Det er en del kaos i mappene på pcen, og jeg finner aldri det jeg trenger når jeg trenger det. Derfor skal jeg kategorisere ting litt bedre.

~Har dere noen mål for februar?

Mål for måneden
1. Være med på veganuar.
2. Redigere bildene fra jul og nyttår. 
3. Sette opp årets bullet journal.
4. Lage nyttårsforsetter for det nye året.
5. Begynne å blogge litt mer igjen.
6. Ta en backup av harddisken.
7. Spare mer.
8. Nå unit 134 på spansk duolingo. 
9. Sette opp den nye printeren.
10. Gjøre noe snilt for andre hver dag.

 

 

Filmer sett

I Terrifier 2 kommer Art the Clown tilbake til byen Miles County hvor han velger seg ut en tenåringsjente og hennes yngre bror som sine neste ofre på Halloween.
Utgitt: 2022
Sjanger: Horror
Regissør: Damien Leone
Lengde: 138 min
Stjerner: ⭐⭐⭐⭐✰
Vurdering: Jeg så egentlig denne filmen på Halloween i fjor, men jeg tok den aldri med i en oppsummering. Ettersom jeg har skrevet om den første filmen, pluss en annen film Art var med i så tenkte jeg å ta den med nå. Filmen i seg selv var utrolig brutal, slik som de forrige. Jeg likte den veldig godt, men det eneste som trekker ned var noe superhelt-greier mot slutten av filmen som var ganske kleint. Jeg fikk faktisk ikke med meg hele slutten da jeg først så den, fordi det viste seg at selve slutten av filmen kom etter rulleteksten. Uansett er den skikkelig brutal med mye syke greier, og absolutt verdt å se hvis du liker slike filmer. Den passet ypperlig å se på Halloween.

 

 

Lullaby handler om et nybakt foreldrepar som oppdager en gammel bok med sanger i. Da den nyfødte babyen begynner å gråte hjelper sangene han med å roe seg ned, men det som tilsynelatende virker som en velsignelse viser seg å bli en forbannelse da vuggesangen fremkaller demonen Lilith.
Utgitt: 2022
Sjanger: Horror
Regissør: John R. Leonetti
Lengde: 89 min
Stjerner: ⭐⭐✰✰✰
Vurdering: Jeg hadde veldig lyst til å like denne filmen, men den nådde ikke helt opp for min del. Riktignok har jeg sett verre filmer, men det er fortsatt ikke noe jeg ville anbefalt videre.

 

The accursed handler om Elly som kommer hjem da moren hennes dør. Før hennes død hadde moren anbefalt henne som hjemmepleier til en nær familievenn, og Elly blir derfor boende for å ta vare på den gamle kvinnen. Den gamle kvinnen skal være bevisstløs, men det er ikke demonen som har tatt over kroppen hennes.
Utgitt: 2022
Sjanger: Horror
Regissør: Kevin Lewis
Lengde: 96 min
Stjerner: ⭐✰✰✰✰
Vurdering: Konseptet i filmen kunne blitt veldig bra, men gjennomføringen falt ikke helt i min smak. Derfor er heller ikke dette en film jeg ville anbefalt videre.

 

 

 

Bøker lest

I en nasjon av kjøtthuer gransker forfatterne myter om norsk landbrukspolitikk. Boken omhandler noe av det mest grunnleggende ved livene våre, nemlig maten vi spiser.
Utgitt: 2012
Sjanger: Sakprosa
Forfatter: Espen Løkeland-Stai & Svenn Arne Lie
Lengde: 255 sider
Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐
Vurdering: En interessant og presis innføring i hvordan norsk landbrukspolitikk føres. Få bastante konklusjoner trekkes eksplisitt, men det viser en tydelig polarisert debatt som har behov for nye innspill. Avslutningsvis presenteres noen forslag til debattpunkter.