Jeg har forelsket meg i dette treet som ble plantet i byen for flere år siden, og med kameraet i hendene tar jeg turen ned hver vår for å få med meg den blomstrende begivenheten. Når disse blomstene har meldt sin ankomst er våren offisielt her ♡

Noen av dere husker kanskje at jeg har skrevet om helsen min fra tid til annen på bloggen, gjennom flere år har leger og spesialister forsøkt å finne årsaken til hva som feiler meg. I 2018 skrev jeg mye om at jeg skulle til en spesialist og indremedisiner, men etter dette sluttet jeg plutselig å oppdatere om det…   Det var flere grunner til dette, én av dem var at jeg ble akutt mye dårligere og ble sykemeldt fra jobb og NAV i vente på nye sykehustimer i tillegg til spesialisten. Det var en veldig skummel opplevelse for meg, og jeg orket rett og slett ikke snakke om det på den tiden. Men det at jeg ble akutt sykere gjorde det nok lettere for legene å finne ut hva som var galt, og etter flere nye runder i helsesektoren fikk jeg endelig en diagnose å forholde meg til. Det høres kanskje rart ut, men alle symptomene og problemene jeg har hatt i mange år har vært et eneste stort kaos, og plutselig hadde jeg en felles betegnelse på alle disse tingene. Jeg har M.E.Aller først trodde jeg at jeg ville føle meg lettet, men det ble ikke slik. Jeg følte meg kald, litt stum og klarte ikke å sette ord på hva jeg følte. Før alle undersøkelsene sa jeg ofte at jeg heller ville vite hva det var, for det å gå uvitende var ikke lett hverken for meg eller andre. Men da diagnosen var på plass reagerte jeg ikke slik jeg trodde, i hvert fall ikke med en gang. Nå går ting litt lettere, og jeg er takknemlig for alt det legene og behandlerne har gjort for meg de siste årene. Jeg ser på det å få diagnosen som å rykke frem til start. Endelig famler jeg ikke lenger i blinde, jeg vet mitt utgangspunkt og hva som skal bli veien videre.
<3

 1. Feire påsken. Det blir kanskje en litt annerledes påske i år pga karantenen, men jeg skal prøve å få til en fin liten feiring for det.
  2. Feire 7 årsdag med kjæresten min + bursdagen hans. Vi har 7 årsjubileum denne måneden, og han har også bursdag. Ettersom vi er i karantene hver for oss er det ikke så enkelt å få feiret det, men forhåpentligvis klarer vi å komme opp med en løsning.
  3. Gå igjennom nyttårsforsettene. Vi har kommet et stykke inn i 2020, og derfor er det greit å få et lite overblikk på hvordan jeg ligger an. Jeg har heller ikke delt nyttårsforsettene mine på bloggen dette året, så kanskje jeg skal få gjort dette også.
  4. Blogge mer. Bloggen har ikke blitt brukt så flittig som vanlig den siste tiden, og motivasjonen min har vært borte helt siden blogg.no byttet plattform. Det føles ikke lenger som min blogg når alle design er like og man ikke kan bestemme noe særlig selv. I tillegg mistet jeg mange lesere etter byttet, noe som ikke akkurat hjalp på motivasjonen. Men denne måneden skal jeg prøve å hente meg inn igjen, og poste masse bilder og innlegg slik som før.
  5. Ta mer bilder innendørs. Siden vi alle må være inne for tiden,tenkte jeg at det var en god idé å øve seg på innendørs fotografering. Mørkt innelys er noe jeg vanligvis unngår fordi jeg synes det er vanskelig, så da er det jo greit å få utfordret seg selv litt på det punktet når jeg likevel må være inne.
  6. Skrive flere lister. Lister hjelper å holde hverdagen min organisert, og det gjør meg mindre sliten fordi alt kommer ned på papiret i stedet for å surre rundt i hodet mitt.
  7. Oppdatere bullet journalen. Et punkt fra forrige måned som jeg ikke fikk gjort.
  8. Prøve en ny oppskrift. I det siste har bakelysten kommet snikende, og det passer jo godt med tiden vi er i akkurat nå.
  9. Bruke mindre penger enn forrige måned. På grunn av karantenen og sykdom har jeg måtte bruke en del ekstra penger i mars, så jeg må prøve å stramme inn litt denne måneden hvis jeg skal nå sparemålet mitt for i år.
  10. Nå 29k følgere på Instagram. Et ganske stort mål for denne måneden, men dersom jeg skal nå nyttårsforsettet mitt for i år så må jeg jobbe en del hardere. Instagram har jo ny algoritme og regler igjen som gjør det enda vanskeligere enn det var da jeg satte opp målet, så det fikk jeg ikke tatt med i betrakning.

 

~Har dere noen mål for april?