Fineste jenta mi <3


Lillemor ble veldig nysgjerrig da jeg tok noen bilder i stua, så da hoppet hun opp på bordet for å undersøke hva det var jeg drev med. Jeg skulle øve meg på å ta litt bilder innendørs, ettersom det er utrolig mørkt her inne på vinteren. Planen var å ta noen bokbilder, men jeg fikk altså et mye finere motiv <3

 

Valentinsdagen 2019


Typisk nok så var jeg ikke i form denne dagen, bihulene verket igjen. Jeg har jo hatt kronisk bihulebetennelse de siste 5 årene, og jeg kan ikke si hvor utrolig lei jeg er av det. Men heldigvis ble jeg bittelit bedre utover mot kvelden, og vi fikk laget oss litt mat og sett på film sammen. Bildene ovenfor er tatt en helt annen dag, men vi spiste det samme; vegetarisk tikka masala. Selv om bildene ovenfor ikke ble så bra, så smakte det utrolig godt!

 

En handletur

På radioen spilte de Summer of 69, og plutselig savnet jeg sommeren
  Ved parkeringsplassen var det et lysende tre som ble altfor fristende for meg, jeg måtte ta noen bilder av det.  Med kameraet kunne jeg skape bokeh og glitter
Dere har kanskje skjønt at det er to ting jeg liker veldig godt? Det hjalp heller ikke stort på sommersavnet at det var isende kaldt Men det har jo sin egen sjarm det også.Vi er heldige som har fire såpass ulike årstider Noe jeg minner meg selv på hvis jeg synes det er for kaldt
Ja, vinteren er egentlig ganske så fin!Jeg kjøpte blant annet denne yoghurten. Det har blitt en ny favoritt når det kommer til veganske yoghurter, den er søt og god uten rare bismaker som jeg ofte synes andre veganske yoghurter har. Jeg spiser vanlig yoghurt også altså, men det er spennende å prøve noe nytt. Som et ekstra pluss er den også tilsatt gode bakterier.

 

10 ting jeg vil gjøre i februar

1. Begynne med  behandlingsopplegget i Asker. Forrige måned hadde jeg samtaler på behandlingsstedet, og i februar begynner altså selve behandlingen.

2. Feire Valentinsdagen med kjæresten min. Den 14. februar er det Valentinsdagen, og den dagen skal kjæresten min og jeg lage noe god mat sammen og se en film.

3. Lære 1 minutt av en ny sang på piano. I januar lærte jeg meg en veldig enkel sang, så denne måneden vil jeg begynne på en ny. Den er fortsatt enkel i vanskelighetsgrad, men litt mer komplisert enn den andre jeg lærte. Så derfor er målet å lære ca 1 minutt inn i den nye sangen.

4. Stå på dudler. Dette var et mål for januar som jeg ikke rakk å gjennomføre, derfor vil jeg prøve igjen.

5. Øve meg på kalligrafi. Jeg synes kalligrafi er utrolig pent å se på, men det blir ikke like pent når jeg prøver selv hehe. Derfor skal jeg øve meg litt denne måneden.
6. Lære mer om et selvvalgt tema. I februar vil jeg velge et tema jeg synes er interessant, også lære meg litt om det.

7. Fullføre kapittel 1 og 2 av spanskplanene mine. Jeg skulle blitt ferdig med kapittel 1 i januar, men jeg ble ikke helt ferdig. Derfor skal jeg ta igjen det jeg manglet, og i tillegg jobbe med kapittel 2 som er for februar.

8. Delta i en fotokonkurranse. Dette var et nyttårsforsett jeg ønsket å gjøre, rett og slett fordi jeg tenker det er litt skummelt å skulle bli dømt av noen. Så hvorfor ikke bare hoppe uti det med engang?

9. Begynne å lage en youtube video. Enda et mål for året som jeg like greit kan begynne på først som sist. Har dere noen videoforslag som dere ønsker å se?

10. Nå 23k følgere på Instagram. Målet for året er 25k, men i februar vil jeg altså prøve å nå 23k.


~Har dere noen mål for februar?