Mål for måneden
1. Planlegge julebaksten.
2. Starte på julegavehandelen.
3. Begynne planleggingen av neste års nyttårsforsetter.
4. Nå 21k følgere på Instagram.
5. Ha en forsinket Halloween photoshoot.
6. Prøve gresskar-oppskrifter med restene etter Halloween.
7. Forberede meg til behandlingen i Asker.
8. Kjøpe julekalender.
9. Strikke ferdig ett av teppene mine.
10. Øve meg på innendørs fotografering.

 

 

Filmer sett
Our House PosterThe Nightmare PosterUnrest Poster
Notes from Dunblane: Lesson from a School Shooting PosterTo the Bone PosterThe Meg Poster

 

 

 

Bøker lest
Bilderesultat for eyes joseph glassBilderesultat for sort elv elisabeth gravesBilderesultat for i skogens dyp
Bilderesultat for kald vinter joanne flukeBilderesultat for koma robin cook casinoBilderesultat for mike stone allisons baby

 

~Har dere hatt en fin november?

 


Det er 25. november og alle de vakre høstfargene jeg tok bilde av tidligere er nå skjult av et like vakkert hvitt, glitrende slør. Det er 25. november og for én gangs skyld er jeg tidlig ute med juleforberedelsene. Julegavene er allerede kjøpt og pakket inn, julekalenderne ligger klare både til oss og pusene, og kjæresten min har vært i Sverige og kjøpt med pepperkakekrydder så julebaksten er reddet.

~Er det flere enn meg som har kommet inn i julemodus?


Det har blitt tradisjon her hjemme å lage en gresskarlykt på Halloween.

Jeg har laget andre lykter før, men det har aldri vært noe fast.

Den faste tradisjonen oppstod for tre år siden
J
Så hils derfor på Gresskåre den tredje!

Han er kanskje ikke det fineste eller skumleste gresskaret i byen

Men han har absolutt sin egen sjarm <3

Hele Halloweenkvelden lyste han opp i hagen og lagde skummel stemning

Flinke Gresskåre!

~Feiret dere Halloween?

1. Planlegge julebaksten. Desember går utrolig fort, og derfor liker jeg å begynne planleggingen allerede i november så jeg skal få bedre tid og kan nyte forberedelsene i stedet for å stresse.

2. Starte på julegavehandelen. Det samme gjelder for gaver!

3. Begynne planleggingen av neste års nyttårsforsetter. Jeg er ikke ferdig med årets nyttårsforsetter enda, men jeg har lyst til å sette igang tankeprosessen for neste år likevel.

4. Nå 21k følgere på Instagram. I september nådde jeg målet for i år, og har derfor tjuvstartet på neste års mål. I november skal jeg prøve å nå 21k.

5. Ha en forsinket Halloween photoshoot. Vi skulle hatt en Halloween photoshoot i oktober, men energien var liksom ikke helt til stede. Derfor skal jeg prøve å få det til nå i november før snøen kommer.

Grim and evil

6. Prøve gresskar-oppskrifter med restene etter Halloween. Som vanlig laget jeg en gresskarlykt på Halloween, men i år bestemte jeg meg for å ikke kaste innmaten slik jeg ellers har gjort. Så nå ligger både kjerner og fruktkjøttet i bokser i kjøleskapet, det blir spennende å teste noe nytt!

7. Forberede meg til behandlingen i Asker. På nyåret skal jeg på behandling i Asker, og det krever en del planlegging for meg. Så denne måneden vil jeg ta turen ut dit slik at jeg blir sikker på å finne frem. I tillegg skal jeg begynne på listen over spørsmål jeg har, og planlegge tilrettelegging slik at det går lettest mulig for meg å gjennomføre behandlingen.

8. Kjøpe julekalender. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en julekalender, så dette vil jeg endre på i år.

9. Strikke ferdig ett av teppene mine. Strikkeprosjektene mine ligger nå i en stor bærepose på soverommet, jeg er utrolig flink til å begynne på ting og ikke fullføre det. Derfor skal jeg fullføre minst ett av teppene jeg har begynt på.

10. Øve meg på innendørsfotografering. Når været blir kaldere er det ikke til å unngå at man er mer inne, så hvorfor ikke bruke tiden på å øve litt?

 

~Har dere noen planer for november?


Oktober var måneden med de vakreste høstfarger som ga kløe i fotofingrene. Det var tid for fakkeltoget mot pels, et samhold som blir sterkere for hver dag. Og det var tid for Halloween, med gresskarlykter, godterier og skumle filmer.

Mål for måneden
1. Feire halloween.
2. Kjøpe bursdagsgaver.
3. Dele oppskriften på eplekake.
4. Ha en photoshoot.
5. Bli flinkere til å drikke nok vann.
6. Begynne planleggingen av julegaver.
7. Bevege meg bittelitt mer hver dag,
8. Donere noe til veldedighet.
9. Dra til spesialisten i Oslo.
10. Rydde soverommet.

 

Filmer sett
Villmark 2 PosterJoe Rogan: Strange Times PosterMalevolent Poster22 July PosterTales of Halloween PosterJennifer's Body PosterDoom PosterOuija House Poster

 

Bøker lest
Bilderesultat for scissorman mark chadbourneBilderesultat for rich man, poor man"Lori" av Robert BlochBilderesultat for en hånd fra graven graham joyce"Mørkets hemmelighet" av Chris Curry

~Har dere hatt en fin oktober?