Månedens innlegg

1. Falske blomster, ekte glede    2. Flere falske blomster    3. Det blomstrer i hagen    4. Vegetarnyheter fra Fjordland

5. Yellow    6. 17. mai 2017    7. Vegetarfestivalen 2017    8. Vikingsalve
 

5 positive ting
1. Jeg har vært på salgskurs via jobben
2. Det var vegetarfestival
3. Det kom ut en kake fra Funksjonell Mat uten sukker og kunstig søtning
4. Vi hadde besøk av Marcus
5. Jeg fikk 4 bøker av en serie jeg har ønsket meg lenge

 

Filmer sett

 

Bøker lest

~Håper alle har hatt en fin mai


Det finnes enkelte produkter jeg alltid må ha tilgjengelige hjemme, og et av disse produktene er vikingsalven. Denne salven er helt fantastisk, jeg er så glad jeg oppdaget den. Derfor vil jeg også dele den med dere, en slik mirakelsalve kan ikke holdes for seg selv! Vikingsalven er en 100 % naturlig salve som virker legende, antiseptisk og soppdrepende. Den kan brukes på hele kroppen (unntatt øynene) av både mennesker og dyr. Salven er laget på mandelolje og bivoks og er tilsatt antiseptiske og helende urter som gir en kraftfull virkning.

Vikingsalve kan brukes på de fleste hudproblemer som feks:

Psoriasis, eksem, tørr hud, kløe, allergiutslett, kviser, byller, overflatiske sår, gnagsår, skrubbsår, brannsår, sår med verk/infeksjon, sår som ikke vil gro, blåmerker, hemorider, sprukne lepper,  munnskold, forkjølelsessår, frostskader, solbrenthet og insektstikk

Vikingsalve inneholder blant annet tetreolje, som er et kraftig sopphemmende middel og svaleurt som virker mot virus. I tillegg inneholder den ryllik og mjødurt som demper betennelser og gir smertelindring. Gjetertaske virker sammentrekkende, mens kamille gir en betennelsesdempende, antiseptisk, lindrende og beroligende virkning. Denne blandingen pluss flere andre utvalgte urter gir en rask og effektiv lindring av de fleste hudproblemer.

Jeg har brukt denne salven til flere hudproblemer, og den har hjulpet mot alt! Ved sterke plager vil jeg anbefale å smøre området ofte, gjerne 5 ganger daglig eller mer ved behov. Du vil raskt merke bedring, føl deg litt frem hvor mange ganger du ønsker å smøre. For meg forsvant hudproblemene, og jeg smører nå kun hvis jeg ser antydning til at det begynner igjen (som ved feks mye stress, dårlig kosthold osv).

~Har dere prøvd vikingsalve?


For 2 uker siden dro Benjamin og jeg inn til Oslo

Det var endelig tid for vegetarfestival igjen!

Her var det mange spennende nyheter

Og mye god mat

Været var ikke helt med oss denne dagen

Men vi hadde det koselig for det

Vi kikket rundt i de forskjellige bodene

Og smakte selvfølgelig på mye god mat

~Var dere på vegetarfestivalen?

 

#vegetarfestival
 


I år ble ikke 17. mai feiret, jeg var ikke i form nok til det. Det ble til at jeg satt hjemme og tenkte på alt jeg gikk glipp av i stedet. Men jeg hadde det fint også, mamma og jeg stekte oss vegetarpølser og spiste masse god snacks.

~Håper dere alle hadde en fin feiring med venner og familieDisse måtte jeg bare kjøpe med en gang de kom i butikkhyllene, og jeg gleder meg til flere kommende nyheter. Egentlig skulle jeg ta bilde av disse ferdig tilberedt, men plutselig var alt borte og kun eskene stod igjen… Jeg lurer på hva som skjedde? 😉 Det er gode tider for oss vegetarianere, men også for alle andre som ønsker kjøttfrie alternativer. I det siste har det kommet så mye godt, jeg har til og med smakt vegetarpølser som smaker nettopp det; pølser! De var så utrolige gode at de også får et eget innlegg her etter hvert.

~Har dere smakt noen av vårens nyheter?
Jeg var ute og handlet med mamma her om dagen da jeg kom over disse falske blomstene, var de ikke fine? Som vanlig prøvde jeg å knipse noen bilder i smug, og det føles omtrent som da man var liten og robbet kakeboksen uten tillatelse hehe