1.Normalisere blodprøvene mine.
2. Gjøre yoga hver dag og bli mykere i kroppen.
3. Prøve nye behandlinger for ME.
4. *personlig*
5. Spise 10 om dagen av frukt og grønt.
6. Forbedre døgnrytmen min.
7. *personlig*
8. Begynne å øvelseskjøre igjen.
9. *personlig*
10. Nå sparemålet mitt.
11. Nå 50 000 følgere på Instagram.
12. Blogge mer.
13. Starte en youtube kanal.
14. Være mer tålmodig.
15. Gjøre noe snilt for andre hver dag.
16. Bli mer miljøvennlig.
17. Forbedre spansken min.
18. Fullføre DuoLingo.
19. Synge mer.
20. Fotografere flere motiver og eksperimentere mer.
21. Bruke bullet journalen fast igjen.

~Har dere noen mål for det nye året?

 1. Sette opp den nye bullet journalen. Nytt år = ny bullet journal, og siden den forrige ikke ble skrevet noe særlig i så skal jeg prøve å endre det i år.
  2. Spise sunnere og få i meg 10 om dagen. Januar er tiden for en fresh start, og derfor vil jeg prøve å få i meg 10 om dagen av frukt, grønt og bær.
  3. Ha et mindre forbruk og spare mer penger. Jeg har ikke vært så flink til å spare den siste tiden, så dette vil jeg prøve å endre på denne måneden.
  4. Sette opp nyttårsforsettene for det nye året. Fordi det er et nytt år, med nye muligheter.
  5. Nå 34k følgere på instagram. Ikke et superviktig mål, men noe å jobbe mot.6. Jobbe med døgnrytmen min. I det siste har døgnrytmen min vært helt på bærtur, og det vil jeg rette opp i.
  7. Ta yogaen mer seriøst igjen. Jeg har gjort noen øvelser hver dag det siste året, men det har vært de samme øvelsene hver gang og jeg har ikke noen fremgang lenger. Derfor vil jeg ta yogaen mer seriøst, og håper det gjør godt både fysisk og psykisk.
  8. Blogge mer. Det har vært ganske stille på bloggen, spesielt etter jeg måtte ta en pause fra å lese bøker igjen. Men selv om jeg ikke kan lese så vil jeg prøve å få til å legge ut noen innlegg i ny og ne, jeg har ikke lyst til å gi slipp på bloggen enda.
  9. Sette av tid hver dag til å hvile. Jeg hviler jo egentlig mye av dagen generelt pga ME, men nå vil jeg sette av dedikert tid til å hvile. Da skal jeg ikke tenke på noe som helst, for det handler om å hvile bedre og ikke mer.
  10. Lage grønn juice. Som jeg skrev ovenfor er januar tiden for en fresh start, og grønn hjemmelaget juice føler jeg er en fin måte å få i seg litt ekstra grønnsaker på. 


  ~Har dere noen mål for den første måneden i det nye året?