Månedens innlegg

April startet med målene for måneden


Og et bilde fra i fjor

Benjamin og jeg feiret 5årsdagen vår

Og jeg gikk gjennom første kvartal av nyttårsforsettene

 

5 positive ting
1. Vi har hatt besøk av familien
2. Benjamin og jeg feiret 5årsdag
3. Vi feiret bursdagen til Benjamin
4. Jeg har vært flinkere til å spise grønnsaker
5. Det har begynt å spire litt i hagen

 

Mål for måneden
1. Dra tilbake til spesialisten i Oslo
2. Feire 5 år med Benjamin
3. Feire bursdagen til Benjamin
4. Gå gjennom nyttårsforsettene
5. Spise mer grønt
6. Nå 18 000 følgere på Instagram
7. Tilbringe litt tid ute i sola
8. Fotografere mer
9. Blogge mer
10. Redusere forbruket

 

Filmer sett
The Exorcism of Anna Ecklund PosterFrom Fat to Finish Line PosterThe Executioners PosterInsidious: The Last Key PosterThe Mothman Prophecies PosterStephanie PosterAyla PosterHungerford PosterThe Search for Life in Space PosterMr. Bean's Holiday Poster

 

 

Bøker lest
Bilderesultat for dead witch walkingBilderesultat for skytsåndenBilderesultat for trygg i fareBilderesultat for saman er ein mindre aleine
Bilderesultat for a hunger like no other
Bilderesultat for flaggermusmannenBilderesultat for the short story of bree

 

~Håper dere har hatt en fin måned

  Spise sunnere
Dette er et mål som foreløpig har gått veldig bra! Jeg har lagt fokus på å legge til mer frukt, grønnsaker, nøtter og frø, og å spise litt mindre melkeprodukter enn tidligere. Kostholdet mitt var ikke forferdelig til å begynne med, men ting kan alltid forbedres og for meg funker det å gjøre små endringer som etter hvert blir en vane.

 

Nå 20 000 følgere på Instagram
Jeg har ikke nådd 20k enda riktig nok, men det er mange måneder igjen av året og jeg har allerede kommet et godt stykke på vei. I januar hadde jeg 16k, og per dags dato 17.7k, så jeg er fornøyd med fremgangen hittil.

 

Begynne med fotooppdrag
Dette er et punkt som ikke har kommet lenger enn planleggingsfasen enda, men det hadde jeg nesten forventet også. Jeg er nemlig ikke noe særlig ute om vinteren, så jeg regnet ikke med at jeg fikk begynt med noe fotorelatert før det ble litt varmere ute.

 

Være mer aktiv i hverdagen
Dette punktet er jo generelt litt vanskelig å måle, men foreløpig har det ikke vært noen drastisk endring på dette punktet. Jeg startet året veldig bra og prøvde å bevege meg mer hver dag, men jeg ble fort veldig sliten og dårlig av det, og svimte av flere ganger.


Spare mer penger enn i fjor
Jeg har vært mye flinkere med forbruket mitt de siste månedene, så hittil har det gått ganske greit. Jeg ble jo som noen av dere kanskje har lest hacket og frastjålet over 15 000 kr, men nå har jeg heldigvis fått erstatning. Om jeg klarer å spare mer i år enn i fjor er jeg fortsatt usikker på, ettersom jeg mister NAV støtten nå i april.

 

Være mer sosial
Dette punktet er også vanskelig å måle, men noen drastiske endringer har det dessverre ikke vært foreløpig…

 

Kutte ned på medisiner
Dette har jeg heldigvis klart å fullføre, og håper jeg kan kutte ned enda mer innen året er omme.


Vise mer kjærlighet

Jeg innser nå at jeg har valgt mange mål for dette året som ikke er mulig å måle på noe vis, med mindre noen har et kjærlighets-mometer? Men jeg håper jeg har klart det <3

 

Bli mer organisert
Jeg har i hvert fall kommet litt i gang med dette punktet, selv om det er langt fra perfekt enda. Opprydningen har begynt og jeg har også begynt på en bullet journal for å få mer oversikt i hverdagen.

 

Finne ut hva det er som gjør at jeg er utslitt hele tiden
Dette er nok et av de største målene, og noe jeg har prøvd å finne ut av i mange år. I mars var jeg hos en spesialist og skal tilbake igjen denne måneden her, så det blir spennende å se hva resultatene blir.

 


~Åssen går det med deres nyttårsforsetter?

1. Dra tilbake til spesialisten i Oslo. I mars dro jeg til Oslo for første møte med spesialisten. Jeg hadde egentlig tenkt til å skrive en liten oppdatering derfra, men det har skjedd så mye annet at jeg ikke har hatt tid til det. Kort fortalt snakket vi mye om hvordan jeg har det, hvilke symptomer jeg har også ble det tatt en del prøver som jeg får svar på i timen denne måneden.


2. Feire 5 år med Benjamin. Vi har 5års jubileum denne måneden, utrolig hvor fort tiden har gått! Så denne dagen vil jeg gjerne tilbringe med han, kanskje lage noe god mat sammen og se en film.


3. Feire bursdagen til Benjamin. Bare noen dager etter 5årsdagen vår har Benjamin også bursdag, og det skal så klart også feires! Alle fortjener ekstra oppmerksomhet på bursdagen sin <3


4. Gå gjennom nyttårsforsettene. Vi har nå fullført første kvartal av det nye året, og da kan det vel være greit å se hvordan man ligger an med nyttårsforsettene?


5. Spise mer grønt. De siste månedene har jeg spist mye mer frukt og grønnsaker enn tidligere, det er positivt! Men jeg har kanskje vært flinkere til å spise frukt enn grønt *kremt host hark*, så denne måneden skal jeg prøve å få lirket inn enda mer grønnsaker i kostholdet.

6. Nå 18 000 følgere på Instagram. Målet for året var å nå 20k følgere. Jeg startet året på 16k og har nå kommet opp til 17.7k, derfor vil jeg prøve å nå 18k i løpet av denne måneden.


7. Tilbringe litt tid ute i sola. Den siste tiden har solen begynt å titte mer frem, så da er det vel på tide å våkne fra vinterdvalen og komme seg litt ut?


8. Fotografere mer. De siste månedene har kameraet ligget stille på hylla (med unntak av et par bilder i påsken), denne måneden vil jeg prøve å endre på det.


9. Blogge mer. Det har gått litt opp og ned med bloggingen i det siste, spesielt når ting er vanskelig… Foto og blogg er to ting som gir meg glede, så jeg skal prøve å få de mer inn i hverdagen.


10. Redusere forbruket. April er den siste måneden jeg får hjelp fra NAV, og ettersom jeg ikke klarer å jobbe noe særlig så må forbruket drastisk ned. Jeg har allerede kuttet veldig mye, men jeg må enda litt ned dersom jeg skal klare meg på lønna jeg har.

 

~Har dere noen mål for april?