Månedens innlegg


Oktober startet med blader i mange farger

Og en liten skogtur

Uz-yotHZzIg

Jeg tok en skummel utfordring HER 😉

Og jobbet ekstra helger

Jeg tipset dere om fakkeltoget

Og deltok selv også

Måneden ble avsluttet med et halloween-inspirert innlegg

 

5 positive ting
1. Jeg har jobbet litt ekstra
2. Jeg har endelig fått lest bøkene om Bob, for en nydelig historie!
3. Det var fakkeltog mot pels
4.
Det var halloween
5. Vi hadde besøk av familien

 

Filmer sett

 

Bøker lest

 

~Håper alle har hatt en fin oktober

 



Nå er det ikke lenge igjen til halloween, og jeg har selvfølgelig klart å bli forkjølet. Sånt slår aldri feil hehe. Men men, forhåpentligvis blir det en fin dag likevel. Ovenfor er noen halloween-inspirerte bilder fra arkivet, husker jeg syns det var veldig gøy å prøve noe nytt innen foto!

~Skal dere feire halloween i år?

 


Forrige lørdag var det tid for årets fakkeltog mot pels

I Drammen begynte fakkeltoget klokken 19.00, og jeg sluttet på jobb 19.00, så det ble hastverk med å komme seg ned til byen

Heldigvis rakk vi å hoppe inn i toget, men med mye stress var det ikke lett å få tatt noen bilder som kunne brukes

Men pytt pytt, jeg var glad jeg rakk det!

Det var flott å se hvor mange som satte av litt tid til å støtte saken, fine fine menneskene <3

I år var det faktisk dobbelt så mange som deltok, det er fantastisk!

Det var også mange som var med oss i tankene som dessverre ikke hadde mulighet til å komme, men sånn blir det jo noen ganger

La oss håpe dette er det siste fakkeltoget vi behøver å gå i, at dette blir året som dyrene seirer og får tilbake sin frihet <3

 

~Gikk dere i fakkeltog?


Nå nærmer det seg tiden for det årlige fakkeltoget mot pels igjen. Jeg hadde håpet at det ikke skulle bli nødvendig å gå i tog for dette i år, men dessverre er det fortsatt lovlig å utsette dyrene for slik lidelse. Derfor er det viktig å vise at vi alle står sammen og taler dyrenes sak. De kan kanskje ignorere dyrenes rop, men de kan ikke ignorere oss!

I år er det arrangert i enda flere byer enn i fjor, hele 29 byer viser sin avsky mot pelsdyrnæringen. Enda viktigere ble det da regjeringen la frem det nye statsbudsjettet som viste at pelsdyrnæringen fikk 2 millioner, mens frivillige dyrevernorganisasjoner mistet all sin støtte.

 

Facebook-events

Her har jeg laget en liste så dere enkelt kan komme inn på facebook-events for fakkeltoget i byen nærmest deg. Trykk på din by for flere detaljer!

 

Leknes

Haugesund

Tromsø

Oslo

Harstad

Fredrikstad

Sogndal

Kristiansund

Alta

Hamar

Arendal

Skien

Ålesund

Larvik

Molde

Tønsberg

Stavanger

Mo i Rana

Bø i Telemark

Lillehammer

Bergen

Førde

Steinkjer

Bodø

Trondheim

Hønefoss

Kristiansand

Ulsteinvik

Drammen

 

~Skal dere gå i fakkeltoget?

 

 


Jeg jobber denne helgen, så tenkte bare å dukke innom for å ønske dere alle en kjempe fin helg! 

Jeg fikk utfordringen om Scary 17 av Fullstendigkaos, og den måtte jeg så klart ta 😀
Nå finnes det selvfølgelig mye grusomt og skummelt her i verden som de aller fleste er redde for, derfor velger jeg å ikke skrive ned slike svar i fare for å gjøre en morsom utfordring til et deprimerende innlegg. Jeg velger heller å plukke ut de litt rare, spennende, små-skumle og til og med morsomme svarene.


Personlig horror:
Den ekleste opplevelsen ever?: Tja, her var det ikke lett å velge. Men da velger jeg en mindre alvorlig, men fortsatt ekkel hendelse. For mange år siden hadde vi en gammel stol med noe ullstoff på. Jeg hadde aldri pleid å sitte i den stolen, men av en eller annen grunn ville jeg plutselig det. Så med pc’n på fanget tilbragte jeg mange timer hver dag i denne stolen i flere dager. En dag datt teppet som hang over stolryggen litt ned, så jeg snudde meg for å henge det opp igjen. Med grøss og gru oppdaget jeg at hele stolen var full av møll larver!! Det kravlet og krøp overalt, og da jeg hoppet opp forsvant de alle inn i stolen igjen. Stolen ble kastet ut og jeg stod i dusjen i flere timer etterpå, selv etter at varmtvannet var brukt opp stod jeg og skrubbet. Jeg hadde jo ingen på meg, men det føltes likevel ut som hele kroppen klødde og at jeg aldri kom til å bli ren igjen.

Hva skremte deg mest som liten?: Jeg var faktisk redd for det meste da jeg var liten, eller livlædd som jeg så fint kalte det. Alt fra de store forferdelige tingene vi alle frykter, til de minste små bagateller. Som feks min bisarre frykt for “Flukten fra dyreskogen”, jeg gråt og løp ut av stua bare jeg hørte kjenningsmelodien. Det viste seg å være fordi frosken nesten ble påkjørt i en episode.

Hva bekymrer deg mest akkurat nå? Egentlig veldig mye som ikke er så hyggelig, så da velger jeg en litt mindre bekymring som at jeg må finne meg enda en jobb.

Har du noen fobier – hvis ja, hva?: Jeg har nok mange, men av de litt merkelige så liker jeg absolutt ikke menneskehår i sånne klyser som ofte ligger i fellesdusjer. Det er ekkelt, og jeg sliter med å dusje når jeg ser det haha. I tillegg er jeg lite fan av sofasprekker med smuler/bøss og åpningen på dynetrekket.

Din aller skumleste venn heter..?: Hmm, det må nok bli Benjamin


 

Skummel kultur:
Artist/ band: Jeg liker mange artister/band, men jeg syns bandet til kjæresten min fortjener litt oppmerksomhet så da velger jeg Diphenylchloroarsine! Sjekk gjerne ut her

Uz-yotHZzIg
Sang: Oi, jeg klarer ikke velge bare én! Får nok bare velge den ovenfor da 😉

Bok: Da jeg var liten fikk mamma en bok i bursdagsgave som handlet om folk som opplevde å bli hjemsøkt. Jeg syns det var utrolig spennende, men dessverre husker jeg ikke hva boken heter.

Film: Jeg elsker skrekkfilmer, men dessverre syns jeg ofte ikke de er spesielt skumle. Det er vanskelig å velge en favoritt, men jeg husker Lisa og jeg snakket mye om en film som drepte deg 7 dager etter at du så den. Det var hentet fra filmen “The Ring”, og den måtte så klart sees. Den filmen var en storfavoritt blant grøss hos meg lenge etterpå, selv om jeg ble veldig skuffet over etterfølgerne i filmserien. Jeg har så mange filmer på hjertet her, så dette punktet burde jo fått et eget innlegg!

Tv-serie: American horror story! Absolutt elsker den serien.

Spill: Jeg har ikke spilt så mange skumle spill, men må nesten si “The evil within”. Skvatt et par ganger da Laura plutselig dukket opp.

 

Hva skremmer deg mest?:
Nåler eller kalorier?: Nå må jeg nesten si jeg var stolt over meg selv som faktisk synes nåler er skumlest, det skulle man ikke trodd for noen år siden <3

Flaggermus eller edderkopper?: Det må nok bli edderkopper. Taranteller går ofte fint, men jeg freaker ut av vanlige edderkopper her hjemme. En natt våknet jeg og gikk inn på badet. Barbeint fordi det var sommer ante jeg fred og ingen fare, helt til jeg satte foten ned og hørte et høyt chrunch og et splæt. Da jeg så ned var det blodsprut bortover gulvet, og under foten min satt det klistra en gedigen edderkopp! Utrolig nok klarte jeg å ikke vekke hele nabolaget med hyl, men foten har aldri blitt skrubbet så mye.

Klovner eller zombier?: Er ikke redd for noen av disse, kanskje med unntak av morderklovnene som går rundt. Men tja, hvis jeg må velge blir det kanskje zombier?

Buktalerdukker eller porselensdukker: Det må nok bli porselensdukker. Vi har mange av de her hjemme, jeg elsker creepy porselensdukker! For noen år siden hadde vi også en gammel dukkevogn som stod i 2. etasje. En kveld jeg var på badet åpnet jeg døren og så plutselig at dukkevognen hadde trillet ut fra hjørnet den stod i, kjørt rundt peisen og var på vei til å trille ned trappa. Den stoppet akkurat rett før den holdt på å trille utfor. Jeg fant aldri noen naturlig forklaring på hvordan det skjedde. Vinduene var lukket igjen, og kattene var i 1. etasje. Dessuten skal det godt gjøres at noe av det hadde fått vognen til å svinge rundt sånn som den måtte ha gjort for å komme dit.

Tannleger eller regjeringen?: Jeg har alltid vært redd for tannlegen, men etter jeg fant en veldig grei tannlege så har ting gått mye bedre. Kan absolutt anbefale tannlegen på Gulskogen Senter for dere som bor i nærheten og har tannlegeskrekk! Men svaret må rett og slett bli regjeringer, de kan virkelig gjøre mye skummelt…

Høye eller mørke steder?: Mørke steder er creepy, men høyder er vel farligst

 

~Tørr dere ta utfordringen?