Dette var en av blomstene som ble med meg hjem etter handleturen, jeg har ønsket meg slike lengeOg dette er verdens vakreste jente, som elsker å være med ut i hagen
Syrinen har også vært fin i sommer Men ingen er finere enn jenta mi <3
Før vi klippet gresset var plenen full av margeritter

~Hvordan ser hagen deres ut?

 

Hver gang vi er på Plantebørsen må jeg alltid ha med meg kameraet, de har så mye fint der. Noen av blomstene ble med hjem også, så nå er hagen bittelitt finere

 1. Øve på stressmestring. Det går ikke så bra for tiden, det skjer mye negativt og jeg kjenner det påvirker helsen min. Derfor skal jeg øve litt på dette med stressmestring, og håpe på bedre tider…
  2. Nå 60 leste bøker hittil i år. Jeg har ikke vært like flink som jeg burde i det siste, så nå er det på tide å hente seg inn igjen slik at jeg rekker målet om 100 bøker i løpet av året.
  3. Nå 31k følgere på Instagram. Hjelp meg gjerne på veien ved å følge meg HER
  4. Komme til Checkpoint 6 på DuoLingo. Spansken går sakte fremover, men jeg lærer litt hver dag. Planen er å nå Checkpoint 6 denne måneden.
  5. Blogge mer. Det har gått litt opp og ned med bloggingen i det siste, men jeg skal prøve å få publisert flere innlegg denne måneden.
  6. Begynne med bullet journal igjen. Jeg har ikke oppdatert den på lenge, all motivasjonen forsvant når jeg ikke lenger hadde en printer. Men jeg skal prøve å få oppdatert den litt denne måneden.
  7. Ta backup av bilder og filer på pc-en. Det er en stund siden sist, så dette trengs!
  8. Gå på turer i skogen. Jeg har enda ikke hatt årets første skogtur, så nå er det på tide å ta seg en liten tur.
  9. Sette meg inn i den nye photoshop versjonen. Jeg har endelig fått 2020-versjonen, så her blir det litt nytt å leke seg med.
  10. Prøve noe nytt på matfronten. Jeg begynner å bli ganske matlei siden jeg spiser det samme hele tiden, så denne måneden vil jeg prøve noe nytt.

 

~Har dere noen mål for måneden?