Med kamereaet i hendene gikk jeg og mamma en tur rundt elva.
Der gikk vi forbi Drammens første badstu-båtInnbydende, men det får bli en annen gang!Vannet så fint ut, men ekte drammensere bader vel ikke i elva? 😉Men de koser seg nok i badstuenSola lagde vakre mønstre i vannetOg badeenglene passet påEn liten funfact: Jeg klarer ikke å ta rette bilder, og ofte er det så skeivt at ikke engang Photoshop sin autofunksjon tørr å påta seg jobben med å rette det opp. Jeg pleier å rette det opp, men etter å ha lastet opp bildene her så ser jeg at jeg har glemt det denne gangen.
Men pytt pytt! Hvis man har det gøy så spiller ikke resultatet så stor rolle syns jegDet var også annet enn vann å ta bilder av, som denne søte veksten her.Og noen svimlende trapper.

~Håper dere har hatt en fin start på uken

 

 1. Være snillere mot meg selv, senke kravene litt og heller nyte mer. I det siste har jeg følt meg verre, og tenker at det derfor er på tide å senke kravene litt. Jeg sliter meg ut på ting som egentlig ikke er så viktig, så jeg må lære meg å ikke være så streng med meg selv og heller fokusere på de tingene som faktisk betyr noe.
  2. Lage mat med sesongvarer. Denne høsten vil jeg fokusere på å kjøpe sesongvarer, og kose meg med matlaging. Gjerne baking og varme supper, nå som det begynner å bli kjøligere ute.
  3. Finne frem de store og varme høstgenserne mine. Det begynner å bli kjøligere ute, og det betyr at det er på tide å finne frem de store og komfortable høstgenserne igjen. Sweater weather
  4. Ta bilder av de vakre høstfargene. Høsten er full av vakre farger, og jeg elsker å ta bilder på denne årstiden.
  5. Tilbringe tid i hagen. Det begynner å bli kaldere i været, så jeg vil bruke hagen så mye jeg kan mens det forstatt er grei temperatur.
  6. Gå på turer i skogen. Skog gir fred og ro i sjelen, og nå på høsten blir den jo så utrolig vakker.
  7. Hjemmespa. Det er lenge siden jeg har hatt hjemmespa, og jeg tenker kanskje det kan hjelpe meg litt med å slappe av. Pleie hud, hår og negler, massasje, fylle badekaret med deilig varmt vann osv.
  8. Spille Mario igjen. Jeg har likt å spille Mario siden jeg var liten, og ettersom det er en stund siden så tenkte jeg det kanskje ville være koselig å spille litt igjen.
  9. Meditere mer. Skal man slappe av mer er det viktig å stresse ned i hodet også. Det er ikke alltid det hjelper å slappe av mer, man må slappe av bedre, noe jeg tror meditasjon kan hjelpe meg med.
  10. Gjøre noe snilt for andre. Viktig!

 

~Har dere noen mål for september?