1. Sette opp den nye bullet journalen min. Nytt år betyr en ny bullet journal, så denne skal jeg sette opp i januar.
2. Spise sunnere og få en fresh kickstart på året. Et ganske vanlig mål for mange i januar kanskje, og jeg er ikke et unntak.
3. Ha et mindre forbruk og spare mer penger. Jeg har satt opp et sparemål for dette året, og derfor skal jeg være litt flinkere når det gjelder forbruk.
4. Nå 28k følgere på Instagram. Jeg har et ganske stort mål for Instagram dette året, og derfor må jeg sette høye delmål også. Dessverre er det noe tull med kontoen min for tiden, så forhåpentligvis løser det seg slik at jeg kan oppdatere der igjen.
5. Nå neste checkpoint på DuoLingo. Innen måneden er omme vil jeg nå checkpoint 3 på DuoLingo.
6. Jobbe med døgnrytmen. I det siste har døgnrytmen min blitt ganske dårlig, så jeg vil begynne å legge meg litt tidligere.
7. Begynne med film- og bokoppsummering fra måneden igjen. Jeg har savnet å lese bøker og se filmer, men jeg har dessverre ikke kunnet det på en stund. Denne måneden vil jeg starte med det igjen, og forhåpentligvis går det bra. Hvis ikke så får jeg vente litt lenger, og håpe ting går bedre etter hvert.
8. Få fikset printeren min. Jeg kjøpte meg en ny printer i desember, men den har vært ganske vanskelig å få til. Jeg har fått satt opp og fikset det meste, men bildene som kommer ut er ikke i god kvalitet. Så det må jeg få fikset denne måneden, hvis ikke blir jeg nødt til å levere den tilbake før det åpne kjøpet går ut.
9. Ta mediyogaen mer seriøst igjen. Det siste året har jeg holdt på med yoga og mediyoga, men de siste månedene har jeg bare gjort det fordi jeg følte jeg måtte og ikke fordi jeg var motivert. Men nå er det et nytt år, og jeg håper det vil gi litt ny motivasjon til å ta det mer seriøst igjen.
10. Blogge mer. På grunn av helserelaterte problemer har jeg ikke orket å hverken blogge eller ta noe særlig bilder, men ettersom det er en ting som har gitt meg mye glede tidligere så tenker jeg det kan være lurt å få det inn i hverdagen igjen.

~Har dere noen mål for den første måneden i det nye året?

  Etter en klassisk julemorgen med godteri, donald pocket og tre nøtter til Askepott var det tid for å begynne med litt middagsforberedelser. Jeg stekte vegisterkaker til søsteren min og meg selv, slik at de bare kunne varmes opp på kvelden. Oppskriften fant jeg HER. Jeg brukte fullkornsris for mer fiber, og la til litt kanel og kardemomme for ekstra julesmak. Det ble kjempe godt!Mens vegisterkakene stekte seg gyldne så jeg på Reisen til julestjernen, og knipset noen bilder av juletreet. Her multitasker vi! Neste år skal jeg steke opp vegisterkakene på kvelden tror jeg, slik at jeg kan se på julefilmene uten så mange avbrytelser.
Resten av dagen var jeg sammen med familien og kjæresten min, det var veldig hyggelig.
Så var det tid for julemiddagen, jeg blir sulten bare jeg tenker på den! På min tallerken var det poteter, brunsaus, vegisterkaker, veganske filetbiter, surkål, rødkål, kålrotstappe, tyttebærsyltetøy og coop sine linsechips. Sistnevnte stekte jeg noen minutter i air-fryeren, de ble sprøe og funket som en erstatning for svor. Genialt!
Sukk, det burde vært julemiddag hver dag <3
De andre spiste en mer tradisjonell julemiddag, med ribbe, julepølse, farsekaker og medisterkaker i tillegg til alt tilbehøret.
     Også så klart litt brus!Lillemor var også interessert i all den gode maten, fine fine jenta mi <3
Jeg spiste opp absolutt alt på tallerkenen, og forberedte meg selv mentalt på å trille inn i det nye året.
I regret nothing! Etter middagen senket julefreden seg, og med mette mager koset vi oss både store og små <3

~Håper dere alle hadde en kjempe fin jul!