Og for første gang har jeg byttet hvilket parti jeg stemte for. Det var med et litt tungt hjerte ettersom jeg fortsatt er veldig enig med det partiet jeg vanligvis stemmer for, men i år var det noen andre som talte for en sak jeg virkelig trenger hjelp med og da ble det sånn. Jeg byttet i hvert fall ikke side, og heldigvis står de to partiene for mye av det samme. Jeg tror vi alle er litt for trofaste mot det vi vanligvis velger, enten det er hvilket parti man stemmer på, hvilken butikk man handler i eller hvilken bank man bruker. Vi er jo vanedyr tross alt! Men når vi har valgfrihet er det kanskje dumt å lukke seg inn i de faste vanene, det å tørre å prøve noe nytt kan faktisk gi mange nye goder. Den banken som ga deg best renter for 5 år siden gjør kanskje ikke det lenger i dag.

~Har dere forhåndsstemt? Og velger dere også ting ut ifra vane?

Continue Reading "I dag har jeg forhåndsstemt"

1. Ordne budsjettet mitt. Jeg har fullstendig mistet oversikten over budsjettet mitt, spesielt etter jeg mistet inntekten min. Nå har jeg heldigvis fått den tilbake for en liten stund, og derfor tenker jeg å spare ekstra mye nå mens jeg kan. Derfor er målet for denne måneden å få tilbake oversikten for dette året, og å sette opp et budsjett med et lite forbruk slik at jeg kan spare en del.
2. Ta en ny backup av bildene mine. Det er en stund siden jeg tok backup av bildene mine, så det er på tide å gjøre det igjen.
3. Male mer. Jeg har som mål å bli mer kreativ, og derfor hadde jeg lyst til å øve meg mer på maling. Det er ikke noe jeg er flink på, men hvis man har det gøy så synes jeg ikke det spiller noen rolle. 
4. Nå 26k følgere på Instagram. Målet for i år var å nå 25k, men ettersom jeg har klart det allerede så tyvstarter jeg litt på hva som blir målet til neste år (30k).
5. Analysere og sette opp en hashtag plan for Instagram. Den nye algoritmen til Instagram har gjort ting mye vanskeligere, så jeg vil prøve å se om jeg kan knekke den nye koden dems på hvordan man ikke forsvinner i mengden.
6. Lage en youtube video. Dette har jeg utsatt lenge, mest fordi jeg synes det er litt skummelt å skulle prøve noe nytt.
7. Lære en sang på piano. Jeg henger langt bak på dette målet, så her må jeg virkelig ta meg sammen.
8. Sjekke opp skatten min. Jeg har som sagt fått tilbake inntekten min for en liten stund, og da må jeg også sjekke opp at skatten blir trukket riktig igjen.
9. Dra på stranda. Det er liksom ikke sommer uten en dag på stranda, og det er virkelig altfor lenge siden sist!
10. Gjøre noen miljøvennlige endringer i hverdagen. Denne måneden vil jeg ha litt fokus på de små endringene man kan gjøre i hverdagen uten at det påvirker livskvaliteten. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe og til sammen utgjør det en stor forskjell.

~Har dere noen mål for august?

Mamma ble 70 år den 12. juli, og jeg hadde planlagt en overraskelsesfest for henne. Mens hun var borte gikk jeg i gang med pynting og diverse forberedelser, og da de andre kom gjorde vi oss klare til overraskelsen. Det store øyeblikket ble filmet, og det har vært så morsomt å se det i ettertid. 
Jeg har egentlig mange bilder fra festen, men jeg vet ikke om alle synes det er greit om jeg legger dem ut her. På bildet ovenfor pakker mamma opp gaven fra meg, en pastellblå moccamaster. Det har hun ønsket seg i flere år men ikke klart å finne, så jeg visste hva jeg ville gi henne i år!