10 rare ting jeg trodde da jeg var liten – Del 2

Categories 10 rare ting

SONY DSC
Det virket som mange hadde det morsomt med det første innlegget, så her kommer del 2

 • Jeg trodde fisk og fugl het pikk og pul, klarte ikke helt å få til den f-lyden. Dette hadde den daværende kjæresten til mamma det veldig gøy med. En dag vi var på butikken sa han til meg at jeg skulle spørre mamma om hun ville ha fisk til middag. Jeg løper mot mamma og roper høyt: “Mamma, Runar lurer på om du vil ha pikk til middag?” Mamma svarte bare rolig at det vil hun ikke ha, så da løper jeg tilbake mot han og sier “Mamma ville ikke ha pikk til middag”. Da gikk vi fort ut av butikken haha. Ved frokostbordet satte jeg makrellboksen på kanten, så sa jeg “Se mamma, pikken står!” Det ble en klein stillhet, så da begynte jeg å synge “Nå er det jul igjen, nå er det jul igjen”. Også var det den gangen bestemor inviterte hele den kristne siden av familien på middag, og gjett hva hun lagde? Ble til at jeg satt og hylte “Pikk!” gjennom hele middagen mens de stakkars gamle damene prøvde å late som ingenting.
 • Jeg trodde alltid på broren min da vi spilte Mario og han sa “Hopp ned der, der er det ekstraliv”. Vi spilte nemlig annen hver runde, og da ble det jo fort hans tur hver gang jeg hoppet utfor et stup.
 • Broren min fikk Lisa og meg til å spise moreller med stein, vi ville nemlig være maskingevær. For oss holdt det ikke å ha steinene i munnen, det var ikke plass til nok steiner der så da var den eneste logiske løsningen å spise dem. Jeg husker ikke resultatet av denne hendelsen, men jeg tørr gjette på at steinene kom ut på motsatt side av hva vi hadde planlagt.
 • Jeg trodde jeg gjorde mamma en tjeneste da jeg malte huset og gaten utenfor med white spirit. Godt det ikke var noen som kastet en sneip i nærheten, da hadde det nok ikke vært mye hus igjen.
 • Jeg var helt sikker på at jeg kunne temme og snakke med fluer. Jeg døpte de, også trente jeg de opp til å komme når jeg ropte. De jeg husker spesielt godt var Trond Viggo og Laban. Trond Viggo var mest lydig, han kom til hånda mi hver eneste gang jeg ropte, og han hørte også på meg da jeg skjelte han ut for å lande i fruktfatet haha. Laban var også tam, men litt mer rebelsk.
 • Jeg var helt sikker på at vi hadde sjøhester i akvariet. Trodde det veldig lenge helt til jeg spurte mamma om hvor de var blitt av, og faktisk innså at det hele hadde vært en drøm.
 • Jeg trodde Hufsa kunne komme ut av TV’n
 • Jeg skjønte ikke hvorfor det ble snakket om å brenne CDer, hva skulle det være godt for?
 • Da jeg ble tante for andre gang spurte jeg hvor stor babyen var, like stor som den første fikk jeg beskjed om. Jeg skjønte ikke at de mente da den første ble født, så jeg trodde søsteren min hadde født en kjempebaby.
 • Jeg trodde gamle mennesker la gebisset sitt i et vannglass hver natt for å lure tannféen til å gi dem masse penger
   

36 kommentarer

36 thoughts on “10 rare ting jeg trodde da jeg var liten – Del 2

 1. Så mye morsomt! Jeg har ikke sett mummitrollet når jeg var liten, men jeg forstår så altfor godt hvorfor barn var redde for hufsa. Så skummel hun var!
  Broren din var lur som ba deg hoppe for å finne “ekstraliv” på Mario spillet! hehe

 2. Likte spesielt godt den med at du trodde du hadde sjøhester i akvariumet haha! skjønte ikke bestandig forskjellen på drømmer og virkelighet som liten jeg heller 😀

 3. Å du herlige! Ja, dette er så kjempemoro! Jeg går stadig rundt og funderer på om jeg hadde noe sånt… må jo ha hatt det, og så husker jeg det ikke…. <3

 4. Hihi 🙂 ler meg skakk 🙂
  Jeg kunne ikke si spiss og hvertfall ikke kirsebær. Så en søndag hadde vi vært på tur til en øy som heter Spissøy og plukket kirsebær…da jeg fortalte om dette ble det til at jeg hadde vært på pissøya og plukket tissebær.
  .. jeg kunne ikke skjønne hvorfor alle lo slik av det :p

 5. Så morsomt å lese 🙂 Haha, lo mye gjennom hele teksten, så artig 😀 du må være en veldig søt og artig unge ! Herlig med slike innlegg, ikke lest slike innlegg før. Koselig at du vil dele, er så artig med de små og alt de finner på og sier 😀

 6. ÅHFY HAHAHA! Dette er det morsomte innlegget jeg har lest på lenge – skulle ønske jeg var så genial som liten, haha 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *