Bøker lest i 2017 del 2 – anbefalinger

Categories Lister
 
For en liste over alle (67) bøkene jeg leste i fjor, trykk HER
Bilderesultat for release me bookBilderesultat for claim me bookBilderesultat for complete me book
Hvis du liker “Fifty shades of grey” så vil du sikkert like “Stark” serien også. De har veldig mange fellestrekk! Jeg har foreløpig bare lest de 3 første bøkene, men likte de veldig godt.
 
 
Bilderesultat for touch book acardo
Touch var en søt og fin bok, og jeg håper jeg får lest de andre i serien også. Den handler om ei jente som finner ut en veldig mørk hemmelighet om sin egen far, og som sammen med noen andre prøver å sette en stopper for han.
 
 
Bilderesultat for the host book meyer
The host skrev jeg også om under filmanbefalingene fra i fjor, og jeg leste som sagt boka først. Den var utrolig fin! Anbefales absolutt. Det er en ganske komplisert handling, så det er ikke lett å fortelle noe særlig om den uten å røpe for mye. Kort fortalt er menneskeheten nesten utryddet av en alienrase som tar over menneskene og sletter minnene deres. Men noen ganger er kjærligheten større og sterkere enn man tror, så da Melanie blir tatt over av en vandrer (alien) byr det på problemer for dem begge da hun nekter å forsvinne og ønsker å finne igjen broren og mannen hun elsker.
 
 
Bilderesultat for evermoreBilderesultat for blue moon alyson noel
“The immortals” serien har jeg lest et par bøker av, og jeg likte de veldig godt. De handler om jenta Ever som har mistet foreldrene og søsteren sin i en bilulykke hvor hun var den eneste som overlevde. Etter det kan hun høre andres tanker, lese auraen deres og se opplevelser de har hatt ved å ta på dem.
 
 
Bilderesultat for hidden marianne curley
Hidden handler om Ebony som har levd et overbeskyttende liv hos sine foreldre med kun noen få venner i omgangskretsen. Hun har vært gjemt bort fra samfunnet, og hun er i ferd med å finne ut hvorfor da hun plutselig begynner å forvandle seg til noe umenneskelig.
 
 
Bilderesultat for fated book
Fated er historien om Daire som har merkelige drømmer og syner, og moren er redd for at hun har mistet forstanden. Hun sender henne derfor for å bo hos bestemoren, men bestemoren innser snart at synene er et tegn på at Daire er en soul seeker som har evnen til å reise mellom verdener til de levende og de døde. I drømme har hun møtt en gutt med fantastiske blå øyne som får henne til å føle seg trygg, men problemet er at han ikke eksisterer. I hvert fall er det hva Daire tror frem til hun faktisk møter han. I drømmene dør han alltid i armene hennes, og kampen for at dette ikke skal skje i virkeligheten blir intens da hun finner ut at det er broren hans som er fienden og hun som soul seeker har blitt skjebnebestemt til å drepe.
 
 
Bilderesultat for levende begravet
Denne boken var spennende! Den handler om en gjeng med kamerater som tidligere har hatt veldig drøye utdrikningslag, og da han som har vært drøyest endelig skal gifte seg vil de andre ta skikkelig igjen. Så da han er full nok kjører de han ut i en øde skog, legger han i en kiste med kun en flaske whisky og en walkie talkie og begraver han levende. Planen var å hente han etter noen timer, men spøken blir til ramme alvor da de andre kameratene dør i en bilulykke på vei tilbake og ingen vet at at han ligger begravet under bakken.
 
Bilderesultat for fallen bookBilderesultat for torment bookBilderesultat for passion bookBilderesultat for rapture book lauren kate
Fallen-serien var utrolig fin. Jeg så at det fantes en film ved navet fallen og sjekket ut beskrivelsen av den, det viste seg at den var basert på en bok og sta som jeg er ville jeg altså lese boka først. Og noen ganger har man utrolig flaks! Jeg skulle nemlig levere noen ting til gjenbruksrommet på Lindum, og hva finner jeg på gulvet der? Hele bokserien 😀 Fallen handler om Lucinda som forelsker seg i Daniel, en gutt på den nye skolen. Men Daniel er en fallen engel, og hun finner ut at de har elsket hverandre gjennom mange liv. Men hver gang de finner hverandre jobber både gode og onde krefter for å holde dem fra hverandre.
 
 
Bilderesultat for among the heroes the true story of united 93 jere longman
United 93 var et av flyene som ble kapret 9/11, men som aldri traff målet takket være modige passasjerer. Dette er historien om hva som skjedde under den dramatiske flyturen før de kræsjet. I boken får man høre de pårørendes historier, hva som ble sagt i telefonsamtalene under kapringen og hvordan passasjerene og de ansatte jobbet sammen mot terroristene.
 
 
13418273
Kavita føder en datter, men jenter har ingen verdi og faren dreper henne. Noen år senere føder hun enda en datter, men hun klarer ikke tanken på at barnet skal lide samme skjebne som sin søster. Hun klarer derfor i skjul å få gitt bort datteren til et barnehjem, og lille Asha vokser opp i USA sammen med sine adoptivforeldre. Asha er veldig nysgjerrig på sin indiske bakgrunn, og etter hvert starter en følelsesrik jakt for å finne sine røtter. En nydelig historie!
 
 
Bilderesultat for en gatekatt ved navn bobBilderesultat for bobs bokBilderesultat for bobs bok
Bøkene om James og Bob er virkelig verdt å lese! Historien er vakker og virkelig rørende. Kort fortalt er det en historie fra virkeligheten om hvordan den narkomane uteliggeren James møter gatekatten Bob og de sammen redder hverandre fra en trist skjebne i de kalde gatene i London. Har du ikke lest disse enda så anbefaler jeg de varmt <3
 
 
Bilderesultat for marked book kristin castBilderesultat for betrayed bookBilderesultat for chosen bookBilderesultat for untamed book pc cast
Zoey blir merket som vampyr og må dra til “House of Night”, en skole for vampyrer. Det viser seg at hun er spesielt utvalgt av gudinnen Nyx, og merkene hennes vokser i takt med kreftene hun utvikler. Det viser seg raskt at det ikke er enkelt å være utvalgt når andre vampyrer også har lyst på mer makt.
Bilderesultat for beneath the skin nicci french
Flere ulike kvinner mottar truende brev og blir forfulgt av en sadistisk morder som dreper dem én etter én. Kjenner kvinnene morderen? Har de tilsynelatende veldig forskjellige kvinnene noe til felles som gjør at han velger dem? Jakten på den mistenkte får paranoiditeten til å sette inn da alle kan være den mistenkte. En nabo, en god venn, en kjæreste, en medarbeider eller kanskje en vilt fremmed? Beneath the skin var en utrolig spennende bok, jeg anbefaler den til alle som liker krim og spenning.
 
 
Bilderesultat for glass houses bookBilderesultat for the dead girls dance rachel caineBilderesultat for midnight alley
“The Morganville Vampires” serien handler om Claire som flytter til Morganville for å gå på skole, men blir møtt med mobbing og vold og bestemmer seg for å flytte ut av skolehyblene og inn hos noen andre for å få det bedre. Men den lille byen har mange hemmeligheter, og det blir vanskelig å holde seg utenfor trøbbel i den mørke og blodtørstige byen.
 
 
 
50 kommentarer

50 thoughts on “Bøker lest i 2017 del 2 – anbefalinger

  1. Tusen takk for anbefalinger! Du er jaggu en lesehest. Det er jo interessant da å lese. Liker det jeg også, men leser ikke så ofte som deg, langt i fra. Ha en fin ukestart i morgen!

  2. Liker godt covrene på særlig de tre nederste bøkene. Hun dama på den aller siste boken “Midnight alley” syns jeg dessuten ligner litt på Kirsten Dunst, dama til Spider-Man! xD

  3. Lise: Det er nok litt vane, sikker på du hadde fått det til selv også 😀 Har lest så mye engelsk at nå foretrekker jeg engelske bøker, med mindre boken er originalt på et nordisk språk da 🙂

  4. Victoria Larsen: Ja, den er veldig fin. Håper jeg får skaffet meg resten også! Har én av bøkene lengre ut i serien, men det hjelper jo ikke så veldig mye hehe 🙂 Tusen takk!

  5. Så mange bøker du har fått lest! Har den førsta boka av serien om Zoey som må til vampyrskolen, men har ikke fått lest den enda. :/

  6. Mange gode tips her, spesielt den om 9/11 og “levende begravet” virket veldig bra! De må jeg få prøvd å lest i nærmeste framtid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *