Nyttårsforsetter – første kvartal

  Spise sunnere
Dette er et mål som foreløpig har gått veldig bra! Jeg har lagt fokus på å legge til mer frukt, grønnsaker, nøtter og frø, og å spise litt mindre melkeprodukter enn tidligere. Kostholdet mitt var ikke forferdelig til å begynne med, men ting kan alltid forbedres og for meg funker det å gjøre små endringer som etter hvert blir en vane.

 

Nå 20 000 følgere på Instagram
Jeg har ikke nådd 20k enda riktig nok, men det er mange måneder igjen av året og jeg har allerede kommet et godt stykke på vei. I januar hadde jeg 16k, og per dags dato 17.7k, så jeg er fornøyd med fremgangen hittil.

 

Begynne med fotooppdrag
Dette er et punkt som ikke har kommet lenger enn planleggingsfasen enda, men det hadde jeg nesten forventet også. Jeg er nemlig ikke noe særlig ute om vinteren, så jeg regnet ikke med at jeg fikk begynt med noe fotorelatert før det ble litt varmere ute.

 

Være mer aktiv i hverdagen
Dette punktet er jo generelt litt vanskelig å måle, men foreløpig har det ikke vært noen drastisk endring på dette punktet. Jeg startet året veldig bra og prøvde å bevege meg mer hver dag, men jeg ble fort veldig sliten og dårlig av det, og svimte av flere ganger.


Spare mer penger enn i fjor
Jeg har vært mye flinkere med forbruket mitt de siste månedene, så hittil har det gått ganske greit. Jeg ble jo som noen av dere kanskje har lest hacket og frastjålet over 15 000 kr, men nå har jeg heldigvis fått erstatning. Om jeg klarer å spare mer i år enn i fjor er jeg fortsatt usikker på, ettersom jeg mister NAV støtten nå i april.

 

Være mer sosial
Dette punktet er også vanskelig å måle, men noen drastiske endringer har det dessverre ikke vært foreløpig…

 

Kutte ned på medisiner
Dette har jeg heldigvis klart å fullføre, og håper jeg kan kutte ned enda mer innen året er omme.


Vise mer kjærlighet

Jeg innser nå at jeg har valgt mange mål for dette året som ikke er mulig å måle på noe vis, med mindre noen har et kjærlighets-mometer? Men jeg håper jeg har klart det <3

 

Bli mer organisert
Jeg har i hvert fall kommet litt i gang med dette punktet, selv om det er langt fra perfekt enda. Opprydningen har begynt og jeg har også begynt på en bullet journal for å få mer oversikt i hverdagen.

 

Finne ut hva det er som gjør at jeg er utslitt hele tiden
Dette er nok et av de største målene, og noe jeg har prøvd å finne ut av i mange år. I mars var jeg hos en spesialist og skal tilbake igjen denne måneden her, så det blir spennende å se hva resultatene blir.

 


~Åssen går det med deres nyttårsforsetter?

Siste innlegg