10 ting jeg vil gjøre i mai

1. Dra på alle timeavtalene mine. Jeg har flere timeavtaler denne måneden, både hos legen og på sykehuset. Jeg gruer meg utrolig mye til det, så det blir nok det verste punktet denne måneden!
2. Sende en klage til NAV. I slutten av april mistet jeg pengene mine fra NAV, så i mai blir jeg nødt til å sette meg ned og formulere en klage.
3. Feire bursdagen min. Oppi det hele har jeg også bursdag! Jeg tror ikke det blir noen voldsom feiring i år, det blir nok bare litt ekstra god mat og å se en film eller to, men det er jo hyggelig det også.
4. Feire 17. mai. Dette punktet er jeg kanskje ikke alene om? Jeg håper ting går såpass bra at jeg kan være med å feire litt.
5. Dra på Vegetarfestivalen. De siste årene har jeg alltid dratt på Vegetarfestivalen, det har blitt en tradisjon i mai. Dessverre er det gjort mye endringer med arrangementet i år, og derfor vet jeg ikke om jeg klarer å være der. Men jeg har lyst til å finne en løsning, så jeg putter den med i listen her likevel.

6. Følge et mye strengere budsjett. Uten AAP blir det ikke store inntekten, så utgiftene må drastisk ned fra nå av
7. Lage årets første smoothie bowl. Det begynner å bli varmere ute, og hva passer vel bedre enn en deilig smoothie i varmen?
8. Ta bilder av kirsebærtrærne. Vanligvis springer disse ut i april, men våren har vært sen i år. Dette er et skikkelig vårtegn for meg, utrolig vakre trær som gjør at det klør i fotofingrene!
9. Vårrengjøring. Det er vår og tid for opprydding og rengjøring. Det trengs i skuffer og skap hjemme, og kanskje litt på soverommet også?
10. Gjøre noe koselig i pinsen. Det nærmer seg også pinsen, og da kan det jo være koselig å finne på noe fint <3

 ~Har dere noen planer for mai?

40 kommentarer

Siste innlegg