10 ting jeg vil gjøre i juni

1. Dra på alle timeavtalene mine. Jeg har noen timeavtaler jeg må på denne måneden.

2. Gå gjennom nyttårsforsettene. Vi er nå kommet et helt halvt år inn i 2018, så da er det jo greit å se hvordan man ligger an med forsettene.

3. Dra på stranda. Det er ikke sommer uten å dra på stranda. Hvor herlig er det ikke å høre bølgebrus og kjenne den varme sanda under føttene?

4. Lese spansk for nybegynnere. Jeg fant Vidas 1 i både tekstbok og øvingsbok på gjenbruksrommet på Lindum, og ettersom jeg alltid har ønsket å lære spansk så tok jeg de med meg. Da jeg var liten lærte jeg en god del, men mye er glemt nå. Det blir spennende å se om jeg husker noe etter hvert.

5. Oppdatere bullet journalen. De siste månedene har vært ganske tøffe, og jeg har derfor ikke orket å bruke bullet journalen. Derfor skal jeg prøve å rette på det denne måneden.

6. Øve meg på portretter. Det er en av nyttårsforsettene mine som jeg ikke har fått jobbet noe med enda, så da er vel kanskje tiden inne for å begynne.

7. Grille. Det er ikke sommer uten grilling heller, så dersom grillforbudet blir opphevet skal jeg prøve å få grillet litt. Jeg er usikker på hvordan reglene er for å grille i egen hage, men jeg vet i hvert fall det er forbudt i skog og mark nå i varmen.

8. Blogge mer. I det siste har det ikke vært så mye aktivitet på bloggen, så jeg skal være litt flinkere denne måneden.

9. Spille piano. Da jeg var liten ønsket jeg å kunne spille piano, og jeg satt i timesvis foran orgelet til mamma. Jeg lærte meg aldri stort egentlig, men jeg hadde det veldig morsomt. Nå har jeg fått låne keyboardet til kjæresten min, så jeg håper å kunne lære litt mer.

10. Være mer ute. Jeg er altfor mye innendørs, og har ikke lyst til å sitte inne hele sommeren igjen og innse på høsten at nok en sommer ble tilbragt inne uten å gjøre noe.

~Har dere noen planer for juni?

Siste innlegg