Etter en klassisk julemorgen med godteri, donald pocket og tre nøtter til Askepott var det tid for å begynne med litt middagsforberedelser. Jeg stekte vegisterkaker til søsteren min og meg selv, slik at de bare kunne varmes opp på kvelden. Oppskriften fant jeg HER. Jeg brukte fullkornsris for mer fiber, og la til litt kanel og kardemomme for ekstra julesmak. Det ble kjempe godt!Mens vegisterkakene stekte seg gyldne så jeg på Reisen til julestjernen, og knipset noen bilder av juletreet. Her multitasker vi! Neste år skal jeg steke opp vegisterkakene på kvelden tror jeg, slik at jeg kan se på julefilmene uten så mange avbrytelser. Resten av dagen var jeg sammen med familien og kjæresten min, det var veldig hyggelig. Så var det tid for julemiddagen, jeg blir sulten bare jeg tenker på den! På min tallerken var det poteter, brunsaus, vegisterkaker, veganske filetbiter, surkål, rødkål, kålrotstappe, tyttebærsyltetøy og coop sine linsechips. Sistnevnte stekte jeg noen minutter i air-fryeren, de ble sprøe og funket som en erstatning for svor. Genialt! Sukk, det burde vært julemiddag hver dag <3 De andre spiste en mer tradisjonell julemiddag, med ribbe, julepølse, farsekaker og medisterkaker i tillegg til alt tilbehøret. Også så klart litt brus!Lillemor var også interessert i all den gode maten, fine fine jenta mi <3 Jeg spiste opp absolutt alt på tallerkenen, og forberedte meg selv mentalt på å trille inn i det nye året. I regret nothing! Etter middagen senket julefreden seg, og med mette mager koset vi oss både store og små <3