10 ting jeg vil gjøre i februar

1. Begynne med  behandlingsopplegget i Asker. Forrige måned hadde jeg samtaler på behandlingsstedet, og i februar begynner altså selve behandlingen.

2. Feire Valentinsdagen med kjæresten min. Den 14. februar er det Valentinsdagen, og den dagen skal kjæresten min og jeg lage noe god mat sammen og se en film.

3. Lære 1 minutt av en ny sang på piano. I januar lærte jeg meg en veldig enkel sang, så denne måneden vil jeg begynne på en ny. Den er fortsatt enkel i vanskelighetsgrad, men litt mer komplisert enn den andre jeg lærte. Så derfor er målet å lære ca 1 minutt inn i den nye sangen.

4. Stå på dudler. Dette var et mål for januar som jeg ikke rakk å gjennomføre, derfor vil jeg prøve igjen.

5. Øve meg på kalligrafi. Jeg synes kalligrafi er utrolig pent å se på, men det blir ikke like pent når jeg prøver selv hehe. Derfor skal jeg øve meg litt denne måneden.
6. Lære mer om et selvvalgt tema. I februar vil jeg velge et tema jeg synes er interessant, også lære meg litt om det.

7. Fullføre kapittel 1 og 2 av spanskplanene mine. Jeg skulle blitt ferdig med kapittel 1 i januar, men jeg ble ikke helt ferdig. Derfor skal jeg ta igjen det jeg manglet, og i tillegg jobbe med kapittel 2 som er for februar.

8. Delta i en fotokonkurranse. Dette var et nyttårsforsett jeg ønsket å gjøre, rett og slett fordi jeg tenker det er litt skummelt å skulle bli dømt av noen. Så hvorfor ikke bare hoppe uti det med engang?

9. Begynne å lage en youtube video. Enda et mål for året som jeg like greit kan begynne på først som sist. Har dere noen videoforslag som dere ønsker å se?

10. Nå 23k følgere på Instagram. Målet for året er 25k, men i februar vil jeg altså prøve å nå 23k.


~Har dere noen mål for februar?

25 kommentarer

Siste innlegg