Når man ikke er helt i form

Categories Foto
Det nye året har startet med forkjølelse, de siste dagene har jeg hatt feber og ikke følt meg bra. Da var det godt å ligge på sofaen og se serier på Netflix. I dag er jeg heldigvis litt bedre, og har fått redigert noen bilder fra i høst. Greit å pusle med noe når man ikke er helt i form.

~Hva pleier dere å gjøre når dere ikke er helt i form? 

24 kommentarer

24 thoughts on “Når man ikke er helt i form

  1. Så fine hørt bilder 🙂 Det er deilig å bare slappe av med tv/netflix når man ikke er i form. Er det jeg pleier å gjøre også, og evt sove litt mer enn vanlig.
    Masse god bedring <3

  2. Jeg ogs våknet første arbeidsdag med tett hode :/ Kjedelig! Men det er nok komboen av lite søvn og mye usunn mat som er litt kritisk rundt nyttår 😉

  3. Jeg har selv akkurat blitt kvitt en kraftig forkjølelse.. Da er det godt å pakke seg inn i teppet, hvile og se på TV dersom hodepinen ikke er for ille😊 Ønsker deg god bedring😊 Kjempe fine bilder du har tatt😀

  4. Så fine bilder 🙂 uffda, det er så kjipt å starte året slik. Jeg pleier også å se mye på Netflix, spise masse C-vitaminer, drikke te og bare slappe av. God bedring !

  5. Uff, så kjedelig! Jeg pleier å drikke ingefærbrygg, det vil si oppkuttet ingefær i et teegg som har trukket i varmt vann, som så blir tilsatt honning og sitron. Ellers blir det mye lesing og Netflix for å få tiden til å gå.
    Nydelige bilder 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *