Cindy: Sukrin er ikke alltid så god å bake med, da vil jeg heller anbefale sukrin+ som er en blanding av sukrin og stevia. Jeg har brukt den i diverse bakst og det funker bra, i tillegg smaker sukrin+ mer som vanlig sukker (søtere og mindre metallisk smak enn vanlig sukrin).
åh jeg må visst lete litt i butikkhyllene nå ja 🙂 takk for tips 🙂
Nam, ser veldig bra ut .)
Kanskje vi skal teste ut den.. greit å ikke bruke så mye “vanlig” sukker 🙂 Ønsker deg ei fin kommende uke <3
Så flott tips! Ønsker deg en fin uke <3
Takk for tips 😉
Den må jeg prøve 😀
kjekt:)
må teste ut! 🙂
Nice, minner meg om at jeg må kjøpe mer sukrin snart 🙂
Om du lager noen gode ting, er det gøy om du deler oppskrifter! 😀
Åh måste testa!<3
Smaker faktisk ganske greit! Men laget kjeks med dette en gang, og de ble helt mislykket.. aner ikke hvorfor
Cindy: Sukrin er ikke alltid så god å bake med, da vil jeg heller anbefale sukrin+ som er en blanding av sukrin og stevia. Jeg har brukt den i diverse bakst og det funker bra, i tillegg smaker sukrin+ mer som vanlig sukker (søtere og mindre metallisk smak enn vanlig sukrin).
Jeg er litt “gammeldags” og går for vanlig sukker, jeg 😛 Men det er veldig bra at det fins alternativer, og spesielt økologiske!
Jag har aldrig testat det där 🙂
Jeg har alltid gått for vanlig sukker men godt å vite at det er flere alternativ 😀