Bli med på årets fakkeltog mot pels

Categories Hjertesaker


Nå nærmer det seg tiden for det årlige fakkeltoget mot pels igjen. Jeg hadde håpet at det ikke skulle bli nødvendig å gå i tog for dette i år, men dessverre er det fortsatt lovlig å utsette dyrene for slik lidelse. Derfor er det viktig å vise at vi alle står sammen og taler dyrenes sak. De kan kanskje ignorere dyrenes rop, men de kan ikke ignorere oss!

I år er det arrangert i enda flere byer enn i fjor, hele 29 byer viser sin avsky mot pelsdyrnæringen. Enda viktigere ble det da regjeringen la frem det nye statsbudsjettet som viste at pelsdyrnæringen fikk 2 millioner, mens frivillige dyrevernorganisasjoner mistet all sin støtte.

 

Facebook-events

Her har jeg laget en liste så dere enkelt kan komme inn på facebook-events for fakkeltoget i byen nærmest deg. Trykk på din by for flere detaljer!

 

Leknes

Haugesund

Tromsø

Oslo

Harstad

Fredrikstad

Sogndal

Kristiansund

Alta

Hamar

Arendal

Skien

Ålesund

Larvik

Molde

Tønsberg

Stavanger

Mo i Rana

Bø i Telemark

Lillehammer

Bergen

Førde

Steinkjer

Bodø

Trondheim

Hønefoss

Kristiansand

Ulsteinvik

Drammen

 

~Skal dere gå i fakkeltoget?

 

 

58 kommentarer

58 thoughts on “Bli med på årets fakkeltog mot pels

  1. ÅH, jeg SKJØNNER IKKE hvorfor regjeringen gjorde som de gjorde! Det er da virkelig ikke nødvendig eller i det hele tatt fint med pels, og å bevilge penger til en slik næring er så bakstreversk! >:(

  2. Little Miss Sunshine: Ikke sant, var nok mange som ble skuffet pga det. Og nå er det mange dyr som ikke får hjelp heller, en veldig trist utvikling…

  3. Jeg var ikke på fakkeltoget, men gikk igjennom det da jeg skulle ta en matbit. Jeg var på oslo kongress senteret på desucon. 🙂 men ble veldig glad av å se så mange som hadde stilt opp da.

  4. Fint tiltak dessverre ikke noe fakkeltog her i distriktet, men det er like viktig for det. Pels trenget vi ikke i dag med så mye annet som varmer bedre. Tenk bare på varmen det gir å slippe vite at dyr må lide.

  5. Atle: Du var i hvert fall der i tankene da, ikke så lett å bli med hvis det ikke er noe i nærheten 🙂 Nei ikke sant, vi har jo så mye som varmer like godt. Ja der sier du noe, gir en spesiell varme det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *