Den første snøen

Categories BloggDa jeg våknet opp i dag og så ut vinduet klarte jeg ikke la være å smile, den første snøen gir meg alltid en barnslig glede. Med hode ut av vinduet stod jeg frysende med kamera for å fange gleden, ovenfor ser dere resultatene. Jeg skalv av kulda og glemte å stille ned ISO fra forrige gang jeg brukte kameraet, men jeg syns resultatet ble litt morsomt likevel.

 

62 kommentarer

62 thoughts on “Den første snøen

  1. Jeg sto opp tidlig i dag kun for å sitte og sippe fra en tekopp og se på at det dalte utenfor ^^, Den første snøen er alltid magisk <3 Håper og ønsker at den holder seg helt til jula er ferdig.

  2. Til tross for ISO-nivået på dette bildene, er jeg faktisk helt enig i at de ikke ble så aller verst likevel. Du har det med å skyte et par gullfugler du, rett som det er. Eller skal vi si, snøfugler?

  3. Svartrev: Ååh det hørtes koselig ut <3 Det har du rett i, er noe magisk med den første snøen som kommer. Ja det håper jeg også, jul er ikke jul uten snø 🙂

  4. Snøen er veldig fin igjennom bilder eller vinduet, men kunne godt sluppet det snø kaoset frem og tilbake til jobb, ser ikke frem til det akkurat hehe. Fine bilder 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *