Størst av alt er kjærligheten!

Categories Hjertesaker

 

❤️💛💚
Tenk at det i 2018 fortsatt er ulovlig å være homofil i mange land. At enkelte reagerer mer på to menn som holder hender enn de gjør på menn som bærer våpen. Hvordan kan noen se på alt det forferdelige som skjer i verden for tiden, og fortsatt bli mer støtt av at noen av det samme kjønnet elsker hverandre?

 

I mediene ser man religiøse “ledere” som går ut mot de homofile, som vil ta fra de rettighetene og tvinge folk til å leve slik de selv mener er riktig. Men hvilken rett har de egentlig til å dirigere og bestemme hvordan andre skal leve sitt liv? Hvem er de som kan bestemme at kjærlighet er feil? Hvis man har en religion som krever at man hater noen, ja da synes jeg man trenger en ny religion.

Derfor synes jeg det er så viktig med slike markeringer for å vise at vi står sammen, sammen for kjærlighet og retten til å elske den man elsker. For størst av alt er kjærligheten!
❤️💛💚

 

50 kommentarer

50 thoughts on “Størst av alt er kjærligheten!

  1. Jag stödjer absolut homosexuella och tycker absolut att de kan få gifta sig och leva precis som heterosexuella! Men jag tycker det är alldeles för mycket ståhej att det bara blir lite irriterande 😛
    Sv; ja, men absolut 🙂

  2. Fy søren det er så sant. Jeg ser ikke problemet med at to mennesker av samme kjønn elsker hverandre. Begynner å hjelpe seg med at folk er imot homofile menn og kvinner men det kommer alltid til å være noen som ikke er enige. Så lenge at alle homofile mennesker vet at det er flere som støtter de enn som er imot de så er vi på god vei.

  3. Koko gud påla en forbannelse over det 7 slekstledd og snudde rundt sinnene på barna i drt 7 slektsledd! Fordi gud så at disse barna ville komme til å drive på med disse obskøne ting som dem drev med i sodomma gommorra! Og du iselin har jo rett og slett lite intelligens når du fremmer homofile. I guds øyne er det synd. Og hvorfor jo fordi gud vil at jorden skal bli fylt me mennesker og at mennesker formerer seg. Slik du driver og fremmer så stopper menneskeheten ved at sm puler hverandre i rassen og sleiker hverandre i dåsa! Dette blir det selvfølgelig ikke familier og barn av. Gud skapte ikke eva og elin! Koko gud skapte ikke per og atle. I begynnelsen. Nei gud skapte adam og eva så dem kunne få barn og bli fruktsomme på jorden.

  4. Mortehalv: Ettersom du legger igjen blogg-adressen din her så antar jeg at du kun skriver slike kommentarer som du har gjort her i håp om at folk skal gå inn på bloggen din og du få lesere. Derfor kommer jeg ikke til å trykke på linken din, og det håper jeg ingen andre gjør heller. All PR er forresten ikke god PR, og det å trykke mange mennesker ned for å oppnå litt oppmerksomhet og forsøke å klatre på blogglistene synes jeg du burde skamme deg over!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *