10 ting jeg vil gjøre i juli

1. Dra på stranda. Jeg fikk ikke gjort det i juni, og det er jo liksom ikke sommer uten en tur på stranda.
2. Øve meg på portretter. Dette var enda et punkt jeg ikke fikk begynt med forrige måned, så da prøver jeg igjen.
3. Grille. Forbudet var ikke opphevet, så dette fikk jeg heller ikke gjort i juni. Forbudet er ikke opphevet enda så vidt jeg vet, men dersom det blir det så skal jeg prøve å få til en grillkveld.
4. Kjøpe bursdagsgave til min kjære mamma. Mamma har bursdag i juli, så det blir litt forberedelser før dagen.
5. Juice grønnsaker. Det er på tide med en liten detox igjen, eller kanskje en exorcist? La oss begynne med grønnsakene først og se hvordan det går…
6. Organisere bøkene mine. Jeg har altfor mange bøker, eller mer korrekt sagt så har jeg for liten plass til dem. Derfor skal jeg skrive ned en liste over alle jeg har, fjerne duplikater (er det bare jeg som kjøper samme boka flere ganger fordi jeg har glemt at jeg allerede har den blant alle de andre?) og sortere etter de jeg husker og de jeg skal lese på nytt. Organiseringen skal jeg få til denne måneden, men leseprosjektet tar nok mye lengre tid. Ettersom jeg må kvitte meg med noen så er det greit å lese en del på nytt, slik at jeg vet hvilke jeg kan kvitte meg med.
7. Fornye bibliotekkortet mitt. Jeg har et bibliotekkort jeg fikk da jeg gikk på barneskolen, kanskje det er på tide å fornye? For jeg har jo ikke nok å lese på fra før av 😉
8. Prøve en ny oppskrift. Det er på tide å være litt kreativ på kjøkkenet igjen.
9. Bake bløtkake og dele oppskriften på bloggen. Mamma har som sagt bursdag, og i den anledning skal jeg bake litt. Bløtkaken jeg pleier å lage er sukkerfri og glutenfri, og smaker kjempe godt. Jeg gleder meg allerede!
10. Gjøre noe snilt for andre. Viktig! <3

 

52 kommentarer

Siste innlegg