10 ting jeg vil gjøre i september

1. Blogge igjen. Jeg har ikke orket å blogge på en stund, men selv om ting ikke har blitt bedre så skal jeg prøve å få det til likevel. Det gir meg jo vanligvis mye glede <3

 

2. Ta bilder av høstens farger. Høsten er rett rundt hjørnet, og med den kommer alle de vakre fargene. Det gir ny inspirasjon for bilder, så jeg skal prøve å få tatt meg en tur ut med kameraet. 

 

3. Ha et mindre forbruk. Jeg har en dårlig økonomi for tiden, og har egentlig brukt for mye penger. De siste månedene har jeg gått i minus, og det burde jeg ikke fortsette med. Så et mål for måneden blir derfor å redusere forbruket mitt.

 

4. Organisere fryser, kjøleskap og kjøkkenskap. Det er kjekt å organisere litt på kjøkkenet med jevne mellomrom, slik at jeg vet hva jeg har og ikke har. Det reduserer også matsvinnet og hjelper meg med å ikke kjøpe inn mer enn hva jeg trenger. 

 

5. Bake eplekake. Høsten er tiden for epler, og hva passer vel bedre enn å lage en saftig eplekake? Dersom det blir vellykket kommer oppskriften på bloggen. Jeg har allerede en oppskrift på sukkerfri og glutenfri eplekake laget med en kakemix på bloggen HER dersom noen er interessert i en rask og enkel løsning. 

6. Øve på keyboardet. Jeg fikk låne et keyboard av Benjamin, og lærte meg en sang via youtube. Etter det har keyboardet stått og støvet ned, så denne måneden skal jeg ta det frem og øve litt igjen. 

 

7. Feire høsttakkefest. Vi har aldri feiret høsttakkefest før, men jeg syns det virker som en veldig fin og koselig tradisjon. Jeg har ikke noe forhold til feiringen utenom den amerikanske (thanksgiving) som blir vist i filmer og tv-serier, så jeg vet ikke hvordan den norske egentlig skal feires. Er det noen av dere som feirer høsttakkefest og har noen tips til meg?

 

8. Nå 19.5k følgere på instagram. Dette er ikke et viktig punkt, men det gir meg i hvert fall inspirasjon og motivasjon når det gjelder fotografering. Målet var å nå 20k innen året var omme, og det begynner å nærme seg. Derfor vil jeg prøve å nå 19.5k denne måneden, slik at jeg har større sjanse for å klare nyttårsforsettet mitt.

 

9. Oppdatere bullet journalen. Jeg har ikke skrevet i bullet journalen min på lenge, det er ikke så lett å skrive når man har det vanskelig synes jeg. Men jeg lovte jo meg selv å bli mer organisert og å bruke bullet journalen, så derfor skal jeg prøve å få oppdatert den så godt jeg kan. 

 

10. Gå gjennom nyttårsforsettene. Vi nærmer oss tredje kvartal av året, og da er det på tide å gå gjennom nyttårsforsettene slik at jeg kan se hvordan jeg ligger an.

 

~Har du noen mål for september?

Siste innlegg